Derfor lægger Sia nøgenbilleder på nettet

Normalt viser Sia ikke engang sit ansigt, men nu viser hun det hele frem.

Normalt viser Sia ikke engang sit ansigt, men nu viser hun det hele frem.

Foto: All Over Press

Normalt viser sangeren Sia, 41, ikke engang sit ansigt frem - det er oftest gemt væk bag store parykker

Men da den ellers superprivate stjerne for nylig solbadede nøgen på en balkon, lå en paparazzi-fotograf på lur med sin lange telelinse og tog billeder af hende.

I stedet for at gå i panik over at der nu florerede nøgenbilleder af hende, tog sangeren simpelthen sagen i egen hånd: Hun postede de pikante billeder på sin Twitter-profil, således at fotografen ikke ville få mulighed for at sælge sine billeder, da de nu lå frit tilgængelige online. 

Artiklen fortsætter under tweetet.

- Nogen prøver åbenbart at sælge nøgenbilleder af mig til mine fans. Spar jeres penge, her er de helt gratis. Hver dag er jul!, skriver Sia om "gaven" til sine fans.

Udover at komme den grådige paparazzi-fotograf i forkøbet formåede Sia også at snige lidt reklame ind for sit kommende julealbum "Every Is Christmas", da hun afslutter sit tweet med "hver dag er jul".

For "Chandelier"-stjernen er der flere fordele ved at skjule ansigtet med gigantiske parykker. For Sia handler det helt enkelt om, at hun vil være sværere at genkende, når hun har brug for privatliv.

- Jeg vil gerne have mulighed for at tage i Target (amerikansk supermarked, red.) og købe en haveslange, hvis jeg vil, forklarer Sia i et interview med komiker og talkshowvært Ellen DeGeneres.

- Nåh ja, og så vil hun også gerne kunne tisse i vejsiden som enhver anden, ukendt person, tilføjer sangeren.

Du kan høre Sias forklaring i videoen her:

Sia har også tidligere talt om sine ikoniske parykker, der skjuler hendes ansigt. I et blogindlæg til Billboard skriver hun blandt andet:

- Forestil jer den stereotype og meget bedrevidende, komplet uinformerede svigermortype, og overfør det til enhver teenager med en computer her i verden. Tilføj så alle mennesker, der keder sig og mennesker, hvis job det er, at rapportere om berømtheder. Forestil jer så den skabning, den kraft, kritisere jer i en time i træk en gang om dagen, hver dag, dag efter dag.

I galleriet herunder kan du se en masse billeder af Sia.

Sia uden paryk - marts 2017

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close