Hollywood 6. april 2018

Anne Hathaway: Derfor har jeg taget på

Der er blevet mere af Anne Hathaway, men det er der en god grund til
(Foto: All Over Press)

Anne Hathaway, 35, har fået lidt ekstra kilo på sidebenene, og nu tyer hun til sin Instagram for at komme med en forklaring på vægtstigningen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Artiklen fortsætter efter videoen:

- Jeg har taget på til en filmrolle, og det går godt. Til alle, som vil "fat shame" mig i de kommende måneder, så er det ikke mig, den er gal med, det er dig, skriver Anne Hathaway til en video, hvor hun træner.

Den Oscar-vindende skuespiller tager altså ikke på ved at grovæde pizza og kage, men ved at træne intenst, viser hun i videoen, som hun har postet på sin Instagram.

Artiklen fortsætter under billederne.

Foto: All Over Press

Anne Hathaway i træningscenteret i slutningen af marts 2018. Foto: All Over Press

Foto: All Over Press

Anne Hathaway fotograferet den 26. marts 2018. Foto: All Over Press

Hathaway, der har sønnen Jonathan på to med sin mand Adam Shulman, har tidligere talt om kropsbevidtshed - især efter man har været gravid og født et barn.

- Der er ingen skam i at tage på i vægt i løbet af graviditeten - eller nogensinde. Der er ingen skam i, at det tager længere tid, end du troede, at tabe vægten igen (hvis du ønsker at tabe det overhovedet), skrev hun til et Instagram-billede, der forestiller et par jeans, som skuespillerinden havde klippet til et par lange shorts.

- Der er ingen skam i til sidst at bryde sammen og lave dine egne shorts, fordi dem fra sidste sommer bare er for korte til denne sommers lår, skrev Anne Hathaway og opfordrede samtidig sine følgere til at elske den krop, de har fået.

Artiklen fortsætter efter billedet.

Det er ikke første gang, Anne Hathaway udsætter sig for en drastisk vægtændring i forbindelse med en filmrolle.

I "Les Misérables" fra 2012, hvor hun spiller den prostituerede Fantine, smed den i forvejen slanke stjerne 11 kg ved at spise to skiver tørret havregrynsmasse om dagen.

Anne Hathaway endte med at høste en Oscar for bedste kvindelige birolle.

Foto: All Over Press

Anne Hathaway spiller en prostitueret, der ligger for døden i "Les Misérables". Foto: All Over Press

Sponsoreret indhold