Derfor gider Miley Cyrus aldrig mere gå på den røde løber

Miley er træt af at blive betragtet som et objekt på den røde løber.

Miley er træt af at blive betragtet som et objekt på den røde løber.

Foto: All Over Press)

Sangeren og skuespilleren og netop nu coach i 'The Voice' i USA, Miley Cyrus, kommer ikke nogensinde igen til at gå på den røde løber, som stjerner ellers gør hver uge året rundt, når de kaster glans over fester, prisuddelinger, premierer og andre begivenheder, hvor det er rart at have kendisser til at skabe hype omkring et arrangement, så det bliver omtalt i medierne.

Og det er vist ikke bare en fiks idé - Miley virker rimelig fast i kødet i forhold til sin beslutning, som første gang blev luftet i et interview med magasinet 'Elle'.

- Jeg er træt af at blive råbt af på den røde løber. Det går i særdeleshed ud over kvinder. Fotografer råber til os og opfordrer os til at sende fotografen et kys, og jeg har overhovedet ikke lyst til at sende dem et kys. De skriger 'send os et kys'. Hvem tror de, de er.  Man bliver et objekt, som folk taler om, siger Miley.
 
 
Hun hader, at folk taler så meget om hendes udseende og tøj.
 
- Jeg vil ikke have, at folk taler om min påklædning, og derfor har jeg som regel så lidt som muligt på, siger Miley.
 
 
Ved visse begivenheder, som eksempelvis 'The Voice' og i 'The Today Show', som hun gæstede forleden, er det TV-stationerne der dikterer, at hun skal være nogenlunde påklædt, da der er tale om familieprogrammer.
 
I 'The Today Show' lignede Miley i et todelt outfit i hvide og røde tern en af de serveringspiger, der serverer øl under den igangværende Oktoberfest i München.
 
Det farverige dress blev suppleret af store røde plasticøreringe og plasticsmykker.
 
Og på billederne er det også tydeligt, at det er et par dage siden, at Miley har haft shaveren forbi armhulerne. Måske en provokation fra Mileys side som for at understrege hendes pointe om, at hun ikke vil betragtes som et objekt.
 
Se galleri med Miley i det farverige dress med ubarberede armhuler:

Miley Cyrus 20092016

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close