Nej...! Der er IKKE en hvid varevogn med i "Game of Thrones"

Normalt støder vi på ildspyende drager, incest, sværdkampe og ulve.

Men det lader til, at den populære HBO-serie ”Game of Thrones” også indeholder en hvid pickup truck, muligvis årgang 1988.

I hvert fald ligner det umiskendeligt en sådan bil på dette billede, der stammer fra den populære HBO-serie.

Billedet har floreret på internettet det sidste stykke tid – og flere fans af fantasy-serien har formentlig undret sig gevaldigt over, hvordan bilen havnede i baggrunden af en kampscene.

Men bare roligt! Det er ikke scenefolkene bag den populære serie, der har kludret i det. For ifølge det britiske medie Metro stammer billedet ikke fra selve serien, men i stedet fra nogle optagelser bag om serien. Og her har den hvide dyt en ganske vigtig rolle - den blev nemlig brugt til at fragte udstyr til filmsettet.

Pas på, krigere! Der kommer en hvid pickup truck! 

Mandag er der sæsonafslutning i den syvende sæson, som blandt andre har budt på et besøg af ingen ringere end Ed Sheeran.

Den populære rødtop medvirkede i premiereafsnittet af denne sæson, hvor han naturligvis sang.

Ed Sheeran blev en del af den populære HBO-serie, fordi skuespillerinden Maisie Williams – som spiller rollen som Arya Stark – er stor fan af "Shape of You"-stjernen.

Det er dog ikke kun kendissen Ed Sheeran, der har haft fornøjelsen af at være gæst i serien. Danske Frank Hvam har således også haft en mindre rolle i HBO-serien, da sidste afsnit løb over skærmen sidste sommer.

Der gik naturligvis ikke mange minutter, før at danske fans havde optaget Frank Hvam i "Game of Thrones" – og så gik det ellers stærkt med kommentarerne:

- Jeg blev helt chokeret. Han må have fået rollen gennem forbindelser med Nikolaj tænker jeg, skrev én Reddit-bruger således som kommentar til et billede, der viser Frank Hvam i succes-serien.

- To skuespillere fra Lyngby er med i Game of Thrones nu, skrev en anden.

- Jeg flækkede af grin, da jeg så ham, lød kommentaren fra en tredje, mens en fjerde ’Game of Thrones’-fan skrev:

-  Jeg pausede med det samme, og søgte på google efter et billede af ham! Er det virkelig ham? Hans engelske accent er overraskende god.

Danske stjerner som blandt andre Nikolaj Coster-Waldau, Pilou Asbæk og Birgitte Hjorth Sørensen har som bekendt også medvirket i serien.

Du kan se billeder af, hvordan "Game of Thrones"-skuespillerne ser ud i virkeligheden i galleriet herunder:

Sådan ser "Game of Thrones"-stjernerne ud i virkeligheden

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close