Hollywood6. januar 2017

Mariah får kritik fra alle kanter: Denne kvinde er synderen

Mariahs manager Stella Bulochnikov bliver endnu engang udpeget som synderen for Careys fadæser.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled_6.jpg
 Foto: All Over

Stella Bulochnikov. Eller "den russiske diktator".

Det er Mariah Careys nuværende manager, og endnu engang får hun kritik for den måde, hun håndterer sanglærken på. Denne gang kommer de hårde gloser fra Mariahs eks-mand, Tommy Mottola, som har skrevet et åbent brev, hvor i han forsvarer Mariahs pinagtige forestilling nytårsaften i New York City. Men samtidig kommer han med en løftet pegefinger til de mennesker, Mariah har ansat:

- Mit eneste råd er, at hun burde hyre nogle mere respekterede mennesker til at hjælpe hende med karrieren, skriver Mottola.

Det er en direkte kritik af Stella Bulochnikov. Men langt fra den eneste. I reality-programmet, "Mariahs World" er det tydeligt for enhver, at ingen af Mariahs øvrige ansatte bryder sig om den russiske superbitch. I serien, som blandt andet er optaget sidste år i København, får Stella nærmest fyret en stakkels assistent, som bliver udsat for lidt af hvert. Blandt andet løber hun grædende København rundt for at finde helt specielle ostepinde til Carey.

Allerede sidste år rettede dagbladet New York Post en sømmerlemmende kritik af Stella under overskriften "Mariahs diktator".

- Stella er ikke en manager, hun er en TV-producer, der er flyttet ind hos Mariah. Nu har hun så meget på hende, at Mariah ikke kan komme af med hende igen, sagde en Carey kilde til klummen.

Desuden fortalte flere eks-ansatte, at de havde sagt op på grund af Stellas bizarre ledelsesmetoder.

Eks-manden Tommy er enig:

- Jeg ville aldrig have sagt til Mariah, at hun skulle have et reality-show. Jeg forstår det ikke. Det gør intet for Mariahs integritet og talent. Hun (Maria, red.) burde tage et skridt tilbage og tænke sig om, skriver Mottola.

Mariah ser dog ikke ud til at lade sig påvirke af kritikerne.

Forleden delte hun dette billede - og det var efter den pinlige optræden nytårsaften:

Se flere billeder af Maria her:

Mariah Careys vilde nat i Vegas

Sponsoreret indhold