Demi Moores skilsmisse: Trekant gik galt

I otte år var Ashton Kutcher, 41, og Demi Moore, 56, et af klodens hotteste par. Men til sidst brændte det sammen for skuespillerne.

I otte år var Ashton Kutcher, 41, og Demi Moore, 56, et af klodens hotteste par. Men til sidst brændte det sammen for skuespillerne.

(Foto: MEGA)

Mange måbede, da 90'ernes store sexsymbol Demi Moore i 2005 giftede sig med den 15 år yngre skuespillerkollega Ashton Kutcher.

Det hotte par skiltes otte år senere, og i en ny bog, som Moore har skrevet, fortæller hun, at det begyndte at gå skævt, efter at de havde inviteret en kvinde hjem til sjov i dobbeltsengen.

– Jeg ville vise ham, hvor herlig og sjov, jeg kunne være, skriver Moore, som senere kom til at fortryde.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Med roller i film som "Striptease", "Et frækt tilbud" og "Ghost" gjorde smukke Demi sig fortjent til titlen som den højst lønnede kvinde i Hollywood i 90'erne. (Foto: MEGA)

For Kutcher brugte trekanten som undskyldning, da fruen senere opdagede, at han havde været hende utro.

– Fordi vi havde bragt en tredje part ind i vores forhold, sagde Ashton, at der var opstået en uklarhed, som til en vis grad retfærdiggjorde, hvad han havde gjort, fortæller Demi Moore.

Skilsmissen ramte hende hårdt: Hun kollapsede under en fest efter at have røget for meget hash og drak hele tiden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Ovenpå skilsmissen brød Demi helt sammen, drak for meget og vejede kun 50 kilo. Nu er hun på toppen igen, og fejrer det med udgivelsen af sine saftige erindringer. (Foto: MEGA)

Hendes tre voksne børn holdt op med at tale med hende.

Og hun vejede blot lidt over 50 kilo.

En tur til afvænning vendte op og ned på Demi Moores liv, og hun begyndte at skrive den nye bog, som nu trækker overskrifter i hele USA.

Artiklen fortsætter under billedet ...

I 1987 giftede Demi Moore sig med actionhelten Bruce Willis, 64, og parret fik tre børn sammen, før de blev skilt i 2000. (Foto: MEGA)

Voldtaget som 15-årig

I bogen, "Inside Out", afslører den 56-årige stjerne også, at hun blev voldtaget af en fremmed mand, da hun var bare 15 år.

Og sender samtidig en voldsom anklage mod sin egen mor.

Voldtægten skete angiveligt i den lejlighed, hvor Demi boede med sin alkoholiserede mor, og en dag havde moderen ladet en mand besøge dem, hvorefter han på grusom vis tog sig af datteren.

– Det var voldtægt. Og et forfærdeligt forræderi afsløret af mandens ondskabsfulde spørgsmål:

Hvordan føles det at blive solgt af din mor for 500 dollars? skriver Moore i bogen "Inside Out".

Artiklen fortsætter under billedet ...

I bogen "Inside Out" fortæller Demi også om at blive solgt til sex af sin mor som 15-årig. (Foto: MEGA)

Reddede mors liv

Demi Moores mor døde i 1998, men nåede inden da at give skuespilleren dybe ar på sjælen.

Moderen tog ofte sin purunge datter med på bar, og da Demi var 12, måtte hun redde moderens liv efter et selvmordsforsøg.

– Jeg husker, at jeg brugte mine fingre, de små børnefingre, til at grave pillerne, min mor forsøgte at sluge, ud af hendes mund, lyder den forfærdende historie fra fortiden.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close