Hollywood 30. juli 2018

Se video: Her "griller" Demi Moore eks'en Bruce Willis

I Comedy Centrals Roast-show kommer Demi Moore med et par sandheder om eksmanden Bruce Willis
Foto: All Over Press

I et TV-program, hvor konceptet er at svine nogen, så er det næppe ens eks, man har som drømmedeltager. 

Det er ikke desto mindre det, der skete for 63-årige Bruce Willis, der for nylig var gæst i Comedy Centrals Roast-show. 

I TV-programmet samles en række stjerner for at "roaste", dvs. svine, men med et kærligt glimt i øjet, en bestemt hovedperson. 

I showet med Bruce Willis som hovedperson er det blandt andet basketballstjernen Dennis Rodman, TV-kokken Martha Stewart og skuespilleren Edward Norton, der tager actionfilmstjernen under kærlig behandling. 

Men en gæst overrasker og tager lidt Bruce Willis på sengen, som du også kan se i klippet herunder. 

På scenen kommer nemlig også Willis' ekskone Demi Moore, 55, som han var gift med fra 1987 til 2000 - og hun kommer med et par sandheder på bordet om sin eksmand. 

Se Demi Moore overraske Bruce Willis i videoen - artiklen fortsætter under klippet. 

Tidligere er det kommet frem, hvad Demi Moore siger om sin eksmand i TV-showet

- Jeg var gift med Bruce Willis under de første tre "Die Hard"-film. Hvilket giver mening, da de efterfølgende var så dårlige, siger Demi Moore blandt andet ifølge USA Today.

Programmet går ud på, at en kendt person bliver grillet af nogle af sine nærmeste. Det er selvfølgelig kærligt ment, og Bruce Willis fandt det også meget morsomt.

- Da jeg vidste, at jeg skulle grilles i programmet, tænkte jeg: "Ja, for helvede". Det bliver en kæmpe grinefest. De er alle sammen mine venner, har Bruce Willis fortalt til E! News, inden programmet blev optaget.   Demi Moore og Bruce Willis er forblevet gode venner, siden de blev skilt, og det er måske også derfor, at de kan gøre grin med hinanden nu.   - Folk undrer sig over, at vi blev skilt. Jeg tror, at det var jalousien, der voksede. Bruce forstod aldrig, at jeg så bedre ud som skaldet, end han gjorde, siger Demi Moore og referer til en periode i 1997, da hun klippede sig skaldet i forbindelse med filmen "G.I. Jane".   Og Moore stopper bestemt ikke der.  
  Artiklen fortsætter under billedet. 
Foto: Frederick M. Brown
Demi Moore lægger ikke fingrene mellem, da eksmanden Bruce Willis skal "roastes". Foto: Frederick M. Brown / Comedy Central   - Jeg ser vores ægsteskab som filmen "Den sjette sans". Du var nemlig død hele tiden, siger Moore og hentyder til filmen fra 2000, hvor Bruce Willis' karakter er død, og den unge dreng først finder ud af det i slutningen.   Og hun fortsætter med ægteskabet, som tydeligvis er noget, de begge kan have det sjovt over i dag.   - Bruce betragtede det, at vores ægteskab sluttede, som hans største fiasko. Bruce, vær ikke så hård mod dig selv. Du har lavet meget større fejl, joker Demi Moore   Comedy Central Roast bliver sendt på Comedy Central i Danmark den 30. juli kl. 21.00 dansk tid.  
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 

Sponsoreret indhold