Demi Lovato på vej i rehab

Demi Lovato.

Demi Lovato.

Foto: All Over Press

Siden Demi Lovatos overdosis for ti dage siden, har der været tvivl om, hvorvidt stjernen rent faktisk havde tænkt sig at tage på en afvænningsklinik.

Beslutningen, om at lade sig indlægge i en længere periode for at blive kvit med sit stofmisbrug, er nemlig helt hendes egen, så familien har ikke haft mulighed for at tvinge hende afsted på afvænning.

Nu ser det så ud til, at Demi er på vej på afvænning.

Det skriver TMZ

Det Demis familie, der har taget snakken med hende om afvænning, og det har Demi altså valgt at sige ja tak til. 

Hun har tidligere været på en afvænningsklinik, og hun var faktisk clean i mere end seks år, inden hun atter faldt i. 

Det forventes, at Demi Lovato udskrives fra hospitalet, inden ugen er omme

Under sin hospitalsindlæggelse har hun blandt andet kæmpet med feber og svimmelhed, men nu ser det ud til, at der er så meget fremskridt, at hun er klar til at blive udskrevet igen.

Hver dag var en kamp

Hver dag var en kamp for Demi Lovato, der indtil tidligere i år havde været stoffri i seks år. 

Men sangerinden faldt igen, og i sidst uge kulminerede hendes misbrug, da hun blev indlagt, efter hun havde taget en overdosis af et endnu ukendt stof.

I går fortalte en af hendes venner, at de seneste seks år har været en hård kamp for Lovato

Det er blandt andet det faktum, at Demi hurtigt blev udråbt som en rollemodel for sine unge fans, der gjorde, at hun måtte kæmpe ekstra hårdt. 

- Demi havde aldrig lyst til at være en rollemodel. Hendes seks år som ædru har været en kamp hver dag. Efter hun blev clean, var hendes management virkelig hårde ved hende, og behandlede hende som var hun et lille barn. Det er hårdt at have alles øjne på dig hele tiden, fortalte vennen til ugebladet People

Demi har tidligere kæmpet med et misbrug, og inden hun altså faldt i igen for et par måneder siden, havde hun været clean i mere end seks år

- Jeg er så stolt af mig selv, og jeg kunne ikke have gjort det uden gud, min familie, venner og alle andre, der har støttet mig. Jeg føler mig ydmyg og glad i dag, skrev hun sidste år på Instagram.

Det har tidligere været fremme, at det var en heroin-overdosis, der var skyld i Demis indlæggelse, men det er siden blevet afkræftet af hendes management.

- Hendes familie vil gerne takke alle for kærligheden, bønnerne og støtten. Nogle af informationerne er usande, og de beder indtrængende om privatliv og ingen spekulationer, da hendes helbred er det vigtigste lige nu, skrev hendes familie i en pressemeddelelse, der blev sendt ud via hendes management. 

 

Hun blev fundet bevidstløs i sit hjem, hvor hun blev genoplivet med en Narcan-indsprøjtning. 
 
Se flere billeder af Demi i galleriet herunder

Demi Lovato ved poolen i Miami

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close