OL-stjerne mistede barn: Deler hjerteskærende foto af døende datter

Bode Miller og datteren Emeline, der døde i en tragisk drukneulykke i juni måned.

Bode Miller og datteren Emeline, der døde i en tragisk drukneulykke i juni måned.

(Foto: All Over)

For to måneder siden mistede den tidligere skiløber og OL-stjerne Bode Biller og hans hustru Morgan Beck deres lille datter Emeline i en tragisk ulykke.

Den 19 måneder gamle pige var på besøg på naboerne sammen med Morgan 9. juni, da hun pludseligt forsvandt. Kort efter blev hun fundet livløs i naboernes pool. Trods gentagne genoplivningsforsøg stod hendes liv ikke til at redde.

Nu har 31-årige Morgan så valgt at dele et hjerteskærende foto, der viser hende med sin livløse datter i armene på hospitalet – kort efter ulykken.

Til billedet, hvor man kan se lille Emeline med slanger og rør i halsen, har en knust Morgan skrevet:

- Jeg ville ønske, at jeg kunne få en dag, hvor jeg kunne holde dig, men indtil den dag kommer, så fortsæt med at hjælpe mig og give mig styrke til at sprede budskabet, min skat. Da jeg holdt dig i det øjeblik, fortalte jeg dig, at du stadig kunne ændre verden, at du kunne stadig flytte bjerge, skriver moderen blandt andet som kommentar til det hjerteskærende foto.

To uger efter ulykken stod forældreparret frem i NBC's morgenprogram "Today" for at fortælle om deres ufattelige sorg.

- Der går ikke en dag, hvor jeg ikke beder for muligheden for at gå tilbage til den dag og gøre det anderledes. Men nu har vi muligheden for at gøre andre forældres dage anderledes, siger Morgan Miller i interviewet, hvor forældrene også fortalte om den tragiske dag, hvor deres lille pige druknede.

Morgan sad og drak te med naboen, mens hun havde et øje på sine børn.

- Emmy gik frem og tilbage på et stykke på 4-5 meter. Og lige pludseligt blev der alt for stille for mig. Vi var midt i en samtale, og jeg stoppede op. Jeg vendte mig om og gik hen til drengene og spurgte "Hvor er Emmy?", fortalte Morgan i interviewet.

Herefter fandt hun datteren livløs i poolen. Hun begyndte straks at yde førstehjælp, og datteren blev hastet på hospitalet, hvor lægerne gjorde alt, hvad de kunne. Men den 19 måneder gamle pige var død.

40-årige Bode Miller skrev selv i et opslag på Instagram, at hans datter Emelie var død.

- Vi er mere end ødelagte. Vores lille pige, Emmy, døde i går. Aldrig i livet havde vi troet, at vi skulle opleve en smerte som denne. Hendes kærlighed, hendes lys, hendes ånd vil aldrig blive glemt. Vores lille pige elskede livet og levede det på bedste vis hver eneste dag. Vi beder om respekt for vores privatliv i denne smertefulde tid, skriver 40-årige Bode Miller på Instagram med et bedårende billede af Emmy.

Morgan Miller er gravid med parrets tredje fælles barn og Bode Millers femte barn. Parret annoncerede graviditeten i påsken.

Emeline var den yngste af Bode Millers fire børn og var opkaldt efter Bode Millers bedstemor.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close