De amerikanske kendisser hylder fædrelandet

Taylor Swift var en af de mange stjerner, der hyldede sit hjemland på sociale medier

Taylor Swift var en af de mange stjerner, der hyldede sit hjemland på sociale medier

(Foto: All Over Press)

Der var dømt fædrelandskærlighed og stolthed, da amerikanerne mandag fejrede landets uafhængighedsdag, der i daglig tale også bare omtales som den fjerde juli.

Og også de amerikanske kendisser hoppede med på vognen og fejrede i vanlig amerikansk stil deres hjemland med flag og festlige indslag.

Det fremgår af de sociale medier, hvor flere amerikanske kendisser udtrykker deres taknemmelighed og stolthed over at være amerikanere.

- Glædelig fjerde juli. En af de mest stolte dage i mit liv var, da jeg blev en borger i det bedste land på jorden, skriver politikeren og forhenværende bodybuilder Arnold Schwarzenegger på Twitter til et billede af sig selv som ung foran det amerikanske flag.

Hos sangerinden Taylor Swift blev dagen fejret i samvær med blandt andre modellerne Gigi Hadid og Cara Delevingne og skuespillerinden Blake Lively.

- Glædelig den fjerde fra os, skriver "Shake It Off"-sangerinden til billedet af de amerikanske kendisser iklædt de amerikanske farver.

Også hos skuespillerinden Sofia Vergara, som er kendt fra tv-serien "Modern Family", blev den amerikanske helligdag fejret på ægte amerikansk manér med burgere og doughnuts.

- Glædelig fjerde juli til alle i dette smukke land, skriver skuespillerinden til et billede på Instagram af det amerikanske flag og tilføjer hashtagget #USA.

Også skuespillerinden Kate Hudson gjorde sig bemærket på de sociale medier i anledningen af den amerikanske uafhængighedsdag, da hun på Instagram lagde et billede ud af sig selv i undertøj.

- Fra min retoucherede mås til din, glædelig fjerde, skriver den blonde skuespillerinde til billedet, der indtil videre har fået over 100.000 likes på det sociale medie.

Se stjernernes opslag her:

Arnold Schwarzenegger

Taylor Swift

Happy 4th from us

Et billede slået op af Taylor Swift (@taylorswift) den

Sofia Vergara

Happy 4th of July to everyone in this beautifull country #usa

Et billede slået op af Sofia Vergara (@sofiavergara) den

Kate Hudson

From my airbrushed ass to yours... Happy fourth

Et billede slået op af Kate Hudson (@katehudson) den

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close