Alt om forholdet: Så forelsket er Taylor Swift

Taylor Swift og hendes nye kæreste, Tom Hiddleston, i Rom, Italien.

Taylor Swift og hendes nye kæreste, Tom Hiddleston, i Rom, Italien.

Foto: All Over

Taylor Swift rykker hurtigt!

I disse dage render hun rundt i Rom med sit livs nye kærlighed, den britiske hunk og skuespiller, Tom Hiddleston, 35.

- Hun elsker at rejse sammen med ham, og han er meget romantisk anlagt og er ekstemt charmerende, siger en kilde tæt på Swift, 26.

Desuden går Tom meget op i, at den amerikanske starlet kan føle sig sikker i hans selskab.

- Han vil meget gerne have, at hun føler sig sikker, og det gør hun. Hun er i den syvende himmel, siger kilden til E! News.

Romance mellem Taylor og Tom er en noget stormfuld affære. Knap havde hun gjort det forbi med sin eks-kæreste, Calvin Harris, 32. før hun offentligt viste sin kærlighed over for Tom. Mange tror, at Taylor allerede havde en affære med Hiddleston. Specielt fordi de allerede blev spottet sammen til Met Gala'en i New York i maj måned.

For få uger siden blev det nye par set kissemisse på stranden i USAs mindste stat, Rhode Island, og i sidste uge var Tom hendes gæst i hendes hjemby, Nashville, TN, hvor hun allerede introducerede ham til sine forældre.

- De var meget imponerede over Toms høflighed, siger kilden.

Tom er da også britisk, og de er netop kendt for at have manerer ud over det sædvanlige.

Efter forældrebesøget i Tennessee smuttede det nyforelskede par til England for at møde Toms mor. Og den britiske dame var meget betaget af den amerikanske pop-stjerne. Ifølge E! jokede Mrs. Hiddleston med, at hun snart gerne ville have børnebørn.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close