David Guetta udskød albummet TO gange!

Sådan ser den berømte DJ ud, når han optræder bag sin mixer-pult

Sådan ser den berømte DJ ud, når han optræder bag sin mixer-pult

Foto: All Over PressIngen mobiler, ingen kameraer og ingen diktafoner. Sikkerheden er på sit højeste, da den verdensberømte dj David Guetta spankulerer ned ad trapperne til et mørkt lokale i de legendariske Abbey Road Studios i London. Her har han indvilliget i at præsentere en stribe numre fra albummet "Listen", der udkommer mandag den 24. november.

Fra hele verden er journalister dukket op for at få en smagsprøve på, hvad der er i vente fra dj'en, der står bag hits som "Titanium" og "Love Is Gone".

LÆS OGSÅ: U2 giver overraskelsesalbum gratis væk

Den 47-årige dj, der oprindeligt er fra Paris, dukker op iført en sort, ærmeløs t-shirt og med sit karakteristiske lange hår hængende løst om skuldrene. Han smiler lidt genert, da han sætter sig ned ved sin sølvfarvede Macbook.

- Det er en lidt mærkelig følelse at spille albummet for folk, selvom jeg har gjort det et par gange nu, siger han, før han trykker på en knap og lader rummet fyldes af tonerne til nummeret "What I Did For Love", som han har skrevet i samarbejde med sangeren Emeli Sandé.

LÆS OGSÅ: Michael Jackson genopstår

Netop sangskrivningen er noget, han har lagt vægt på ved tilblivelsen af albummet, fortæller han:

- Jeg har prøvet at give sangskrivningen mere tid, end jeg traditionelt har gjort, før har jeg fokuseret mere på beats, siger dj'en, der afslører, at han måtte stoppe albummet i trykken hele to gange - noget, der både er besværligt og dyrt.

- Af en eller anden årsag, så dukker de bedste sange bare op i sidste øjeblik. Sådan var det med "What I Did For Love". Jeg måtte ringe og bede om, at vi holdt albummet en uge, før vi sendte det af sted, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Dansk DJ scorer fed tjans

Da sangen endelig lå klar, skete der noget uventet.

- Så blev jeg ringet op af Sia (australsk sangerinde, red.), der havde gået og tænkt over en sang, vi havde skrevet for et år siden. Hun havde nogle idéer, så det endte med at jeg udskød albummet igen, fortæller David Guetta om sangen "Bang My Head" og griner:

- Det driver folk til vanvid, men jeg synes, at det har været det værd, siger han.

"Listen" er dj'ens sjette studiealbum. Med på det er også navne som John Legend, Birdy og Nicki Minaj.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close