Hollywood27. oktober 2015

Dater Kate Hudson og Nick Jonas?

Både Nick Jonas og Kate Hudson undviger, når de bliver stillet spørgsmål om datingrygterne.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kate_hudson_nick_jonas.jpg
 All Over

Man skulle nærmest tro, at de to stjerner havde aftalt en fælles strategi. Hverken Nick Jonas eller Kate Hudson svarer nemlig direkte, når de bliver spurgt, om datingrygterne er sande.

Faktisk undviger de begge spørgsmålet på samme måde, og det har fået rygterne til at blusse op. For er der noget om snakken?

- Skuespillerinden, som fnes og tydeligt rødmede af spørgsmålet, var forsigtig og sagde, at hun ikke kan lide at kommentere på "nogen slags sladder", skriver Popsugar om Kate Hudsons besøg i programmet "Watch What Happens Live", hvor en seer ringede og spurgte stjernen, om hun dater Nick Jonas.

Dagen efter var Nick Jonas gæst i "The Ellen DeGeneres Show", hvor Ellen spurgte ind til sangerens status som ungkarl.

- Det er en tilpasning. Jeg var sammen med min eks i to år (Olivia Culpo, red.), og så ændrede mit liv sig drastisk. Jeg begyndte at turnere og lave alle de her projekter. Det var en tilpasning at skulle gøre det alene, svarede Nick Jonas.

https://imgix.seoghoer.dk/nick_jonas_kate_hudson_brunch_miami.jpg
 All Over

Kate Hudson og Nick Jonas spottet til brunch i Miami. (Foto: All Over)

Så let fik stjernen dog ikke lov at slippe, for Ellen DeGeneres blev ved med at grave for at få Nick Jonas til at kommentere på rygterne om ham og Kate Hudson.

- Du lader ikke til at være alene.

- Hvad får dig til at sige det, svarede sangeren med et smil, hvortil Ellen DeGeneres, som rent faktisk har Nick Jonas boende i øjeblikket, sagde:

- Tja, fordi der er en, der hele tiden ender med helt tilfældigt at være i samme by som dig.

Du kan se Nick Jonas' interview her:

Ugen før blev Nick Jonas også spurgt om sit forhold til Kate Hudson, da han var i studiet på radiokanalen Fresh FM. Her ville stjernen heller ikke hverken be- eller afkræfte rygterne:

- Jeg bliver ikke sur på dig, men jeg har heller ikke tænkt mig at tale om det. Nogle ting holder jeg for mig selv.

Kate Hudson og Nick Jonas er blevet set sammen flere gange siden september. For få uger siden var de to stjerner sammen i Disney World i Orlando, og dagen efter spiste de brunch i Miami. Kate Hudson er også blevet set til en Nick Jonas-koncert, og i sidste uge blev parret fotograferet, da de forlod en natklub i New York med få minutters mellemrum.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold