Hollywood29. januar 2014

Kate Hudson: Bryllup må vente

I en travl hverdag er det svært at få tid til det hele
Med to børn og to karrierer er der nok at se til for Kate Hudson og hendes musiker-kæreste
Med to børn og to karrierer er der nok at se til for Kate Hudson og hendes musiker-kæreste
 Foto: All Over

Skuespillerinden Kate Hudson og rockstjernekæresten Matt Bellamy, der er forsanger i Muse, har været forlovet i tre år. Men de har ikke travlt med at få afviklet vielsen. Til gengæld har de travlt med alle mulige andre ting.

Faktisk har de så travlt, at de slet ikke har tid til at planlægge deres bryllup. Det siger Kate Hudson ifølge Female First.Se også: Kate Hudson: Lesbiske lysterHudson, som er datter af Goldie Hawn og pap-datter af skuespilleren Kurt Russel, giver hendes egen utraditionelle familie skylden.

- Vi har haft virkelig travlt, og det har været fantastisk. Jeg kommer fra en utraditionel familie - mine forældre er jo heller ikke gift, siger den 34-årige skuespillerinde under et besøg i talkshowet "Live with Kelly and Michael".

Samtidig har Hudson hænderne fulde med sine to sønner, Ryder og Bing, som hun har med henholdsvis eksmanden Chris Robinson og sin nuværende forlovede.Læs også: Kate Hudson har ikke råd til designertøj- Ryder er lige fyldt 10 år, hvilket er helt skørt. Bing er to et halvt, og tiden flyver bare af sted. Han vil spille trommer. Det er det eneste, han har lyst til, siger Kate Hudson

Sponsoreret indhold