Hollywood27. januar 2016

Vildt rygte i West Hollywood: Dater 'Joey' og 'Monica'?

Inden 'Friends'-genforeningen ligner Courteney Cox og Matt LeBlanc mere end bare venner.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/friends_0.jpg

LOS ANGELES/SE og HØR: Er Matt 'Joey' LeBlanc og Courteney 'Monica' Cox mere end bare 'Venner'?

Det spørgsmål er på alles læber, efter begge deltog i en gallamiddag for 'Friends'-instruktøren, James Burrow, i weekenden på hotellet Sunset Towers på Sunset Boulevard i West Hollywood.

Da de forlod stedet, holdt sig Matt nemlig meget tæt på Courteney og billeder viser, at han rent faktisk kysser hende. Billederne er dog grynede, men interessant nok er der ikke kys mellem de andre 'Venner'.

Både Matt og Courteney er begge to single for tiden. Han sluttede sit otte år lange forhold til skuespilleren, Andrea Anders, sidste år, og i december brød hun med sin irske forlovede, Johnny McDaid.

Dog afvises romancen af begge parter.

Én ting er dog sikkert: Den 21. februar mødes alle vennerne (på nær Matthew Perry) til en reunion. Det sker, når NBC sender programmet 'Must See TV: A Tribute to James Burrows'.

'Must See TV' var betegnelsen for TV-kanalen NBCs torsdagssendeflade i slutningen af halvfemserne og starten af nullerne. Det inkluderede legendarske serier som 'Friends' og 'Will & Grace', der var regulære "cash-cows" for NBC. Millioner og atter millioner amerikanere fulgte med i en tid, hvor live-TV stadig styrede folks planlægning. De fleste 'Must See TV'-serier var instrueret af James Burrows, og det er derfor, at 'Vennerne' nu vil hylde ham.

Se billederne og døm selv hos britiske Daily Mail her.

Sponsoreret indhold