Hollywood21. april 2016

Danske kendte hylder Prince - se deres hilsner her

Det strømmer ind med varme hilsner og hyldester efter nyheden om, at Prince er død i en alder af blot 57 år. SE og HØR har samlet en række af de danske kendtes hilsner til musikeren her
https://imgix.seoghoer.dk/media/vipedia/prince.jpg
 Foto: All Over Press

At Prince var en af vor tids største musikere inden for soul- og popgenren, er ingen hemmelighed.

Og det strømmer da også ind med hundrevis - ja tusindvis - af varme hilsner og hyldester efter nyheden om, at Prince torsdag formiddag lokal tid blev fundet død i sit hjem i Minnesota.

Prince blev blot 57 år gammel.

Den tragiske nyhed var ikke mange minutter gammel, før at de første hilsner og hyldester begyndte at strømme ind på de sociale medier.

SE og HØR har herunder samlet en række af de hilsner, der er strømmer ind efter den tragiske nyhed.

Den 57-årige musiker blev ifølge flere medier fundet livløs i sit hjem i Paisley Park i Minnesota klokken 09.43. Han blev erklæret død kort tid efter. Dødsfaldet kommer en uge efter, at Prince måtte hasteindlægges med "influenza-lignende" symptomer. Han var dog hurtigt på benene igen og gav sågar en koncert for nylig.

Prince, hvis fulde navn er Prince Rogers Nelson, betragtes som en af de mest indflydelsesrige musikere inden for pop og soulgenren. Han har vundet syv Grammy Awards, en Golden Globe og en Academy Award. Han blev indsat i det prestigefyldte Rock and Roll Hall of Fame i 2004.

Se de danske kendtes hilsner herunder:

Sponsoreret indhold