Hollywood9. september 2015

Danmark gjort til grin af amerikansk komiker

Den amerikanske komiker Fred Armisen laver stor satire om Danmark i programmet ”Late Night with Seth Meyers”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fred_armisen_-_aop_-_web1.jpg
 Foto: AOP

Som om det ikke var nok, at Danmark bliver hængt ud i diverse medier rundt omkring i verden angående vores officielle indstilling til flygtningestrømmen i landet for tiden, så bliver der også taget tykt pis på vores 'venlighed'. For noget tid siden benyttede den amerikanske komiker Fred Armisen muligheden for at bruge sarkasme i sin reneste form i en længere monolog om Danmark.

Fred Armisen havde ’planlagt’ en tale til verdens befolkning, fordi han havde en vigtig besked at videregive fra de officielle kilder i Danmark.

- Verdens befolkning. I er velkomne i Danmark. I er til hver en tid velkommen til at krydse grænsen til Danmark. Lad venligst være med at blive for længe, sagde Armisen med et lettere brødtynget udseende og fortsatte:

- Du er velkommen til at komme, det er også dit hjem. Det er officielt, jeg har snakket med de officielle myndigheder om det her. Det gælder alle mennesker i verden. Velkommen, velkommen til Danmark.

Publikum grinte løbende under hele talen og værten, Seth Meyers, takkede mange gange for den flotte tale og klappede.

Eneste misere var dog, at Fred Armisen sagde, at han havde snakket med Kongen af Danmark blandt de officielle myndigheder.

Siden videoens offentliggørelse har der været de famøse annoncer i udenlandske aviser, og nyheden om, atmange flygtninge ikke ønsker at blive i Danmark.

Den seneste kommentar til indslaget med Fred Armisen opsummerer den nuværende situation meget godt:

- På vegne af Danmark undskylder jeg for, at Danmark er Europas kløe i røven.

Du kan se Fred Armisens tale her:

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold