Hollywood10. februar 2016

Dakota Johnson: Mænd er bange for mig

Dakota Johnson fortæller, at mænd har det svært med hende efter rollen i ”Fifty Shades of Grey”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dakota_johnson.jpg
 Foto: All Over

Egentlig synes 26-årige Dakota Johnson, der er blevet single efter bruddet fra sangeren Matt Hitt, selv, at hun er ret ligetil, men hun fortæller, at mænd nærmest er blevet bange for at nærme sig hende, efter hun har spillet Anastasia Steele i “Fifty Shades of Grey”.

- Jeg ved ikke hvorfor. Jeg synes nemlig, jeg er ret ligetil at snakke med, siger Dakota Johnson ifølge Mirror.

Det kan være, at mændene er bange for, at de ikke kan leve op til de hårde erotiske ting, som hendes rolle og Mr. Grey laver i filmen, men Dakota Johnson afviser, at det er noget hun skulle have lyst til.

- Nogle tror, at jeg også er til den slags i mit privatliv, men der er altså IKKE tilfældet, siger Dakota Johnson.

- Jeg er skuespiller. Jeg lader jo som om. Men det er sikkert noget, der sker for mange skuespillere – at folk tror, at de er som deres roller i virkeligheden.

Efter Dakota Johnson er blevet single, indrømmer hun, at hun godt kan føle sig ensom af og til.

- Mit liv har selvfølgelig ændret sig drastisk. Der er tidspunkter, hvor jeg føler mig ensom – så ser jeg en film eller læser en bog. Og så bliver jeg faktisk glad for, at jeg har tid til at gøre det – og kommer til at sætte pris på at være alene, forklarer Dakota, der for øvrigt er datter af skuespillerne Don Johnson og Melanie Griffith.

På den måde er hun opvokset med showbusiness – så selv om hun er relativt ny på Hollywoods stjernehimmel – så er det ikke en ny verden for hende.

- Jeg har altid brugt min tid på filmsets – omringet af filmfolk og skuespillere. Bortset fra skolen, så var det der, jeg tilbragte tiden. Vi så altid film, tog i biografen – og lavede film… så det var naturligt, at jeg også ville lave film, siger hun om sit eget karrievalg.

For øvrigt kan fans af “Fifty Shades” glæde sig over, at Dakota Johnson og Jamie Dornan snart skal i gang med at filme den næste film i serien – og Kim Basinger kan ses i rollen som Mr. Greys ældre ekskæreste.

Se for øvrigt billederne fra den danske premiere på "Fifty Shades of Grey":

Se billederne: Premiere på ”Fifty Shades of Grey”

Sponsoreret indhold