Hollywood 23. februar 2018

"The Crown"-stjerne skal skilles

Claire Foy, der spiller dronning Elizabeth II i Netflix-serien "The Crown", skal skilles efter fire års ægteskab
Foto: All Over Press

"The Crown"-stjernen Claire Foy, 33, skal skilles fra sin 38-årige mand, Stephen Campbell Moore, gennem fire år. Det oplyser skuespilleren selv i en meddelelse til The Sun

- Vi er separerede, og det har vi været i et stykke tid, siger hun.

- Vi fortsætter med at være de bedste venner med den største respekt for hinanden, tilføjer den britiske stjerne.

Parret har dannet par i syv år og har sammen datteren Ivy Rose på to. De to skuespillere mødte hinanden i 2011 under indspilningerne af filmen "Season of the Witch".

Nyheden om, at parret går hver til sit kommer kun et halv år efter, Stephen Campbell Moore fik fjernet godartet svulst fra hjernen. Svulsten var på størrelse med an valnød og sad på hans hypofyse. 

Claire Foy, der er mest kendt for at spille dronning Elizabeth II i Netflix-serien "The Crown", har datteren Ivy Rose på to med Campbell Moore.

- Efter syv år sammen kom det som et stort chok for mange af deres venner, men de er skønne mennesker og er fast besluttede på at holde det civiliseret, siger an insider til The Sun

- Naturligvis har det været en meget sørgelig periode for dem begge og deres familier. Men de er vidunderlige forældre, intelligente og har stor succes på hver deres måde, forklarer kilden. 

- De har bare besluttet, at deres forhold desværre ikke fungerer, og at det er for det bedste, konkluderer insideren. 

Foto: All Over Press

Claire Foy spiller dronning Elizabeth II i Netflix-hittet "The Crown". Foto: All Over Press

Sponsoreret indhold