Hollywood24. oktober 2017

Cristianos kæreste viser babybulen frem

Cristiano Ronaldo havde sin gravide kæreste Georgina Rodriquez med på den løber i går
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.9169244a.jpg
 Foto: All Over

Cristiano Ronaldo var i går til Best FIFA Football Awards 2017 i London, men det var ikke kun det faktum, at han fik en prestigefuld pris med hjem fra festen, der gav ham opmærksomhed.

Også det faktum, at han havde både sin ældste søn og sin gravide kæreste, Georgina Rodriquez, med på den røde løber, har nemlig været med til at skabe overskrifter.

Cristiano venter nemlig sit barn nummer fire senere på året, og Georgina Rodriquez kunne i går aftes fremvise en pæn babybule i sin flotte blå kjole.

Hvornår præcis Georgina er sat til at føde, har hverken hun eller Cristiano offentliggjort endnu, men rygterne om den kommende familieforøgelse startede allerede tilbage i maj, så man må antage, at der ikke er mange måneder tilbage af graviditeten.

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/10.9169243a.jpg
 Foto: All Over

Georgina Rodriquez sammen med Cristiano Jr. (Foto: All Over)

Det er ikke mange måneder siden, at Cristiano Ronaldo blev far til tvillinger, som er kommet til verden via surrogatmor.

Noget tyder dog på, at Cristiano ikke stopper med at udvide familien. Der har nemlig tidligere været forlydender om, at han gerne vil have syv børn i alt.

Hvor mange af Cristianos mange børn, der kommer til at gå i farmands fodspor, må tiden vise, men ældstemanden, Cristiano Jr., vil i hvert fald gerne være fodboldspiller.

Angriberen har tidligere fortalt, at sønnen gerne vil på fodboldbanen, når han bliver stor, men ikke på samme position som farmand. Han vil nemlig gerne være målmand.

- Ja, det kommer til at blive et stort problem. Han ændrer sin mening hele tiden. Du ved med børn, han er fem og han skifter mening hele tiden, men han kommer til at gøre, lige hvad han vil. Jeg kommer ikke til at lægge pres på ham, fordi mine forældre aldrig lagde pres på mig, så det kommer jeg heller ikke til at gøre mod min søn, har Cristiano fortalt i "The Jonathan Ross Show" for to år siden.

Cristiano og Georgina Rodriguez har officielt dannet par i et års tid. De to mødte hinanden ved et arrangement for modehuset Dolce & Gabbana. I januar var der forlydender om, at parret var blevet forlovet.

Du kan se flere billeder af Cristiano i galleriet herunder

Cristiano Ronaldo på Ibiza med familien

Sponsoreret indhold