Cristiano på vej til at få sit eget realityshow

(Foto: All Over Press)

Det kan godt være, at Cristiano Ronaldo og resten af Portugals fodboldhold måtte forlade VM tidligt, men Cristiano kan glæde sig over, at han stor succes i sit personlige liv.

Ikke nok med, at der lige nu går rygter om, at han er på vej til italiensk fodbold med et skift til Juventus, så ser det også ud til, at han er på vej til at sit eget TV-show.

Det skriver amerikanske Variety.

Ifølge det amerikanske magasin, så skulle det være Facebook Watch, Facebooks videoplatform, der skulle være på vej til at lave et TV-program om Cristiano.

Her vil der formentlig komme 13 afsnit, og serien vil både fokus på hans sport, men også på hans familieliv. 

Fans vil altså kunne kom helt tæt på deres store idol, hans kæreste og hans mange børn.

Variety mener at vide, at Cristiano er blevet tilbudt 10 millioner dollars for at medvirke i det nye TV-show. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Estou PRESO a estes bebés lindos ahahahah

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

TV-showet vil blandt andet komme helt tæt på Ronaldo og hans familie. Cristiano har ellers aldrig rigtigt ladet medierne komme tæt på hans familie. 

Der har faktisk været masser af mystik omkring Ronaldos familieliv. Han har i årevis haft smukke kvinder ved sin side, men ingen ved, hvem der er mor til hans syvårige søn Cristiano Jr. Rygterne vil vide, at han skulle have betalt en rugemor for at bære barnet. Desuden er det stjernens mor Dolores, der har været inde over opdragelsen. 

Sidste sommer fik Ronaldo så tvillinger – angiveligt også via en rugemor – mens hans kæreste Georgina Rodríguez var gravid med parrets første barn.

Tvillingerne Eva og Mateo kom til verden i juni 2017, og i november fødte Georgina så datteren Alana. Den 23-årige babe ser ud til at trives i rollen som mor til alle børnene, og Ronaldo ser ud til endelig at have fundet kvinden i sit liv. 

Du kan se billeder af Cristiano på ferie på Ibiza i galleriet herunder

Cristiano Ronaldo på Ibiza med familien

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close