Hollywood6. juli 2017

Cristiano deler det sødeste familiebillede

Cristiano Ronaldo er nu far til tre, og vi forstår godt, hvorfor han ser så stolt ud, når han deler billeder af sin lille familie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08617296.jpg
 Foto: All Over

I sidste uge afslørede Cristiano Ronaldo, at han nu er far til tre. Han kunne nemlig byde sine tvillinger velkommen til verden.

- Jeg er meget lykkelig for, at jeg for første gang kan være sammen med mine børn, skrev han i en opdatering på Facebook i torsdags.

Fodboldstjernen havde i forvejen sønnen Cristiano Jr. på syv år, så på et splitsekund blev den lille familie altså fordoblet.

Nu har fodboldstjernen så delt endnu et billede af tvillingerne, denne gang med Cristiano Jr. ved sin side, og det er tydeligt at se, at de begge er stolte over deres familie forøgelse.

Artiklen fortsætter efter billedet

Cristiano Ronaldo har altid været glad for at dele billeder af sig selv og sin søn, så mon ikke også, at tvillingerne får samme Instagram-tur, som Cristiano Jr. har haft, når de bliver større.

Om de nyfødte tvillinger så skulle have lyst til at gå i fars fodspor, må tiden jo vise.

Angriberen har tidligere fortalt, at sønnen gerne vil være fodboldspiller, når han bliver stor, men ikke på samme position som farmand.

- Ja, det kommer til at blive et stort problem. Han ændrer sin mening hele tiden. Du ved med børn, han er fem og han skifter mening hele tiden, men han kommer til at gøre, lige hvad han vil. Jeg kommer ikke til at lægge pres på ham, fordi mine forældre aldrig lagde pres på mig, så det kommer jeg heller ikke til at gøre mod min søn, har Cristiano fortalt i "The Jonathan Ross Show" for to år siden.

Selvom alle tre børn er født ved hjælp af en rugemor, så er fodboldspilleren faktisk i forhold med kvinde, som han holder. Cristiano danner nemlig par med den kun 21-årige Georgina Rodriguez. De to mødte hinanden ved et arrangement for modehuset Dolce & Gabbana, og har dannet par siden november sidste år.

Og forholdet går åbenbart så godt, at Ronaldo allerede er klar til at tage næste skridt, i hvert fald har der været forlydender om, at han var klar til at gifte sig med den unge model. Samtidig skriver det britiske medie The Sun, at Georgina skulle være fem måneder henne, og dermed kan der altså være flere børn på vej for Cristiano.

Se flere billeder af Cristiano herunder

Cristiano Ronaldo på Ibiza med familien

null

Sponsoreret indhold