Hollywood29. marts 2017

Clooney om hustrus graviditet: Det var næste skridt

Skuespilleren George Clooney er spændt på at få rollen som far, når hustruen føder tvillinger senere på året.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/geor_0.jpg
 Foto: All Over Press

Der er dobbelt op på babylykken hos Hollywood-charmøren George Clooney, der senere på året bliver far til tvillinger.

Det er den 55-årige stjerneskuespillers første barn, og den kommende far har svært ved at tøjle spændingen over den snarlige familieforøgelse.

Det skriver E! News.

- Kan du tro det? Ja, jeg er endnu mere glad end før. Jeg vidste ikke, at vi ville få børn. Jeg var meget glad for, at vi blev gift, og så virkede det som det næste skridt, siger oscarvinderen til mediet.

George Clooney, der tidligere var kendt som en notorisk ungkarl, giftede sig i 2014 med menneskerettighedsadvokaten Amal Clooney, og i februar i år annoncerede parret, at kærligheden havde kulmineret i en tvillingegraviditet.

Det er parrets første barn, men de praktiske ting som børnesikring af hjemmet og bleskift lyder ikke til at skræmme stjernen, der spillede børnelægen Dr. Doug Ross i den populære tv-serie "Skadestuen".

- Vent et øjeblik. Jeg spillede børnelæge i Skadestuen. Så jeg ved, hvordan man arbejder med børn. Hvis der er nogle uheld, så er jeg der. Så er jeg manden, jokede George Clooney ifølge E! News og fortæller, at parret endnu ikke har lagt sig fast på navnene til de to kommende guldklumper.

De kommende forældre fik ikke selv lov til at afsløre den gode nyhed til pressen. I stedet kom kollegaen og kammeraten Matt Damon dem i forkøbet.

"The Martian"-stjernen kom nemlig til at afsløre sin celebre vens familieforøgelse over for mediet Entertainment Weekly under premieren på filmen "The Great Wall".

- Jeg arbejdede sammen med George i efteråret, da han trak mig til side under optagelserne. Jeg begyndte næsten at græde. Jeg er så glad på hans vegne. Da jeg spurgte, hvor langt Amal var henne, svarede han "otte uger", sagde Matt Damon blandt andet i interviewet.

Efter to ugers stilhed bekræftede George Clooney, at han og hustruen skal være forældre til tvillinger i et interview med det franske tv-program Rencontrés de Cinema,

- Vi er så glade og virkelig spændte. Det bliver et eventyr, fortæller "Oceans eleven"-skuespilleren i videoklippet fra programmet.

George Clooney er aktuel som instruktør for filmen Suburbicon, der får premiere i slutningen af året.

Sponsoreret indhold