Hollywood 22. september 2008

Christina Applegate: Inspirerer kræftramte kvinder

Skuespilleren, der i sommer fik fjernet begge sine bryster, er taknemmelig for at kunne hjælpe andre

Den 35-årige "Vore værste år"-skuespiller, som for få måneder siden fik fjernet begge sine bryster på grund af kræft, viste sig søndag aften for første gang siden operationen og snakkede åbent og ærligt om sin sygdom.

- Det er en skøn dag. Jeg har en smuk kjole på og læbestift - det er noget jeg ikke har prøvet i to måneder, sagde Christina Applegate, da hun ankom til Emmy-udelingen i Los Angeles søndag aften.

- Det føles rigtig godt at være her... Det er dét, livet handler om, sagde skuespilleren, som også snakkede om sit sygdomsforløb.

- Der er sket en masse ting, men man er bare nødt til at sætte sig ned og omfavne livet, sagde Christina ifølge People.com.

- Jeg har så mange folk at takke. For det første vil jeg takke alle for den overvældende kærlighed og støtte, som jeg har fået gennem mit sygdomsforløb. Det får jeg tårer i øjnene af. Hver evig eneste dag får jeg e-mails. Ikke kun fra folk, jeg kender, men fra fremmede, som jeg slet ikke vidste, jeg havde hjulpet. Det er faktisk det, jeg er mest taknemmelig for, siger den 35-årige skuespiller, som har overvundet kræften.

Sponsoreret indhold