Hollywood 6. juli 2018

Chris Brown anholdt igen

Chris Brown blev anholdt i nat, lige efter han havde givet koncert i Miami, Florida
Foto: MEGA

Chris Brown har endnu en gang fået problemer med lovens lange arm. 

Han blev nemlig anholdt i nat, da han havde givet koncert på Coral Sky Ampitheatre i West Palm Beach i Florida.

Det skriver TMZ

Her ventede flere uniformerede betjente på at Chris Brown skulle blive færdig med sin koncert, og da sangeren var trådte af scenen blev han anholdt og ført væk i en politibil. 

Ifølge TMZ skulle det være et udestående med politiet i en nærliggende politikreds, der gjorde, at Chris Brown blev anholdt.

Hvad der præcis har gjort, at Chris Brown stod til anholdelelse melder historien lige nu ikke noget om. 

Men man må håbe for sangeren, at han bliver løsladt i løbet af dagen. Allerede i aften skal han nemlig igen stå på scenen i Florida. 

Chris Brown er nemlig lige nu i gang med en længere USA-tour, der først slutter i starten af august. 

Det er i øvrigt ikke første gang, at Chris Brown har problemer med politiet. Det er nemlig efterhånden en tilbagevendende historie for stjernen.

Tilbage i august 2016 blev han anholdt, fordi han havde truet en kvinde med en pistol

- Jeg var til fest hos Chris, jeg var ude i "hot-tubben" og gik derefter indenfor. Der stod Chris med en fyr, der solgte smykker. Jeg rørte ikke smykkerne, men pludselig gik Chris amok og begyndte at sige grimme ting til mig. Så tog han en pistol og truede mig og sagde "fucking skrid", sagde Baylee Curran, kvinden der blev truet, til flere amerikanske medier efter optrinnet

Den 29-årige sanger kunne også for nogle år siden fejre sin 25-års fødselsdag i spjældet

Chris Brown sad i fængsel, fordi han slog en mand, som ville have taget et fanbillede med ham i Washington D.C. Manden hoppede ind i et billede, som Chris Brown var ved at tage sammen med to kvinder, hvorefter Chris Brown angiveligt sagde:   - Jeg er ikke til sådan noget homoseksuelt lort her. Jeg er til boksning, hvorefter han slog og brækkede mandens næse.   Sangerens største skandalehistorie er tilbage fra 2009, hvor billeder af en forslået Rihanna gik verden rundt.    Forholdet mellem Rihanna og Chris Brown begyndte angiveligt at skrante, fordi Chris Brown indrømmede, at han havde dyrket sex med en tidligere kollega.    - Hun hadede mig. Efter det prøvede jeg alt. Hun var ligeglad, og hun stolede bare ikke på mig efter det. Derfra gik det bare ned ad bakke, fordi det endte med kampe. Det kunne være verbalekampe men også fysiske kampe, har Chris Brown efterfølgende fortalt i en dokumentar
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold