Hollywood31. juli 2017

Chester Bennington er blevet begravet

Linkin Parks forsanger blev begravet ved en privat ceremoni i lørdags
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/30.3609330.jpg
 Foto: All Over

20. juli blev forsangeren i bandet Linkin Park fundet død i sit hjem.

Han havde begået selvmord. Bare 41 år gammel.

I lørdags, mere end en uge efter hans død, blev han begravet ved en privat ceremoni i Californien, det skriver E!Online.

Ved begravelsen var Chesters nærmeste familie, men også venner og kollegaer fra Linkin Park, samt medlemmer fra andre store rockbands.

Blandt andet var Austin Carlile, der tidligere var frontmand for bandet Of Mice and Men til stede, han har senere lagt et billede på Instagram, der viser nogle af de mange sikkerhedsforanstaltninger, der var sat i værk, så ceremonien kunne forblive privat.

Gæsterne skulle blandt andet have et festivalarmbånd på med Chesters navn.

- Ceremonien i dag var smuk. Tak Linkin Park, tak Chester. For alt, skriver Austin til sit billede.

Artiklen fortsætter efter billedet

Ifølge TMZ, så deltog omkring 200 gæster ved den private ceremoni i South Coast Botaniske Have.

Det er ikke blevet afsløret, hvor Chester Bennington er blevet stedt til hvile.

Chester Bennington efterlod sig konen Talinda samt seks børn.

I sidste uge sendte Talinda Bennington, som havde været gift med Chester siden 2005, en rørende besked til afdøde ægtemand.

- For en uge siden mistede jeg min soulmate, og mine børn mistede deres helt - deres far. Vi havde et eventyrligt liv, og nu er det blevet til en slags syg Shakespeare-agtig tragedie. Mine børn er for unge til at have mistet deres far. Jeg ved, at i alle vil hjælpe os med at holde hans minde i live. Han var en lys, elskende sjæl med en engels stemme. Og nu synger han smertefrit sine sange i alle vores hjerter, skrev hun i sin sidste besked til manden.

Også de resterende fire medlemmer af Linkin Park har sendt en rørende sidste besked til Chester.

- Vi forsøger at overbevise os selv om, at de dæmoner, der endte med at rive dig væk fra os, altid har været en del af pakken. Det var trods alt den måde, du sang om de dæmoner på, der fik alle til at forelske sig i dig i første omgang, skrev de blandt andet.

Artiklen fortsætter efter billedet

Det er fortsat usikkert, hvad der kommer til at ske med Linkin Park efter førsangeres død. Men gruppen har forsikret deres mange fans om, at de har elsket hvert et øjeblik med Chester Bennington.

- Vores kærlighed til at lave og optræde med musik er uudslukkelig. Vi ved endnu ikke, hvilken vej vores fremtid vil tage os, men vi ved, at hvert enkelt af vores liv blev gjort bedre af dig. Tak for den gave. Vi elsker dig og vi savner dig så meget, skrev gruppen også i deres sidste besked til Chester.

Inden sin død nåede Chester Bennington at færdiggøre indspilningerne til et kommende afsnit af "Carpool Karaoke" hvor han altså medvirker sammen med resten af gruppen.

Linkin Park skulle have startet en nordamerikansk turné, som nu er blevet aflyst.

Sponsoreret indhold