Cheryl Cole afslører: Jeg hadede at være gravid

Foto: All Over

Det lykkedes hende at holde graviditeten godt og grundig hemmelig – og det var der en ganske god grund til.

34-årige Cheryl Cole var nemlig ikke glad for at være gravid. Det fortæller hun i et interview med det britiske medie The Sun.

- Jeg hadede at være gravid. Der skete så meget, og jeg nød det simpelthen ikke, indrømmer den 34-årige stjerne, der fødte sin og One Direction-stjernen Liam Paynes søn tilbage i slutningen af marts.

Cheryl Cole afslørede den glædelige familieforøgelse på sin Instagram-profil i slutningen af marts, hvor hun delte et billede af Liam med den nyfødte guldklump i armene. Indtil da havde der floreret en del rygter om hendes graviditet, men Cheryl Cole holdt sig helt ude af rampelyset. Og det var der også en forklaring på, fortæller hun nu til The Sun:

- I 14 år stoppede jeg aldrig op – det var nærmest som en rutsjebanetur. Og da jeg blev gravid, tænkte jeg, ”Okay jeg har ikke brug for stress lige nu”, så jeg valgte at trække stikke. Det varede i over et år, men det har været perfekt for mig, fordi jeg fik et tømt hovedet. Og jeg har det faktisk bedre med at komme tilbage nu. Jeg føler mig mere afslappet og mere tilpas i mig selv. Jeg har det så godt, fortæller Cheryl Cole, der snart vender tilbage som dommer i den britiske udgave af X Factor.

Her skal hun bedømme håbefulde sangere sammen med musikmogulen Simon Cowell, som faktisk var med til at smede hende sammen med One Direction-stjernen tilbage i 2014 – på det tidspunkt var det tydeligt for enhver, at Cheryl Coles daværende ægteskab med Jean Bernard Fernandez-Versini ikke kunne reddes.

Liam Payne med sønnen Bear. Se flere fotos i bunden af artiklen. Foto: All Over

34-årige Cheryl Cole og 24-årige Liam Payne begyndte at date, og deres kærlighed kulminerede altså i foråret, da parret blev forældre til en lille søn.

Parret har valgt at kalde ham Bear.

- Liam og Cheryl har ikke kunnet beslutte sig for et navn, og de blev ved med at hælde til det ene eller det andet. Men de elskede begge Bear og besluttede sig for dét navn for nogle dage siden. På trods af de søvnløse nætter er parret fuldstændig vilde med lille Bear, fortalte en kilde til det britiske medie Daily Mail.

Den lille purk bærer Liams efternavn, hvilket betyder, at hans fulde er Bear Payne.

Liam og Cheryl er ikke de eneste kendte, der er faldet for navnet Bear. Kendiskokken Jamie Olivers femårige søn hedder således Buddy Bear. Også Kate Winslet og Alicia Silverstone har døbt deres sønner Bear.

Se billeder af parret i galleriet herunder:

Cheryl Cole og Liam Payne viser babybulen frem november 2016

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close