Charlie Sheen vil starte på en frisk

Charlie Sheen vil starte på en frisk.

Charlie Sheen vil starte på en frisk.

(Foto:All Over Press)

For blot fem måneder siden stormede de internationale medier frem med nyheden om, at skuespilleren Charlie Sheen, der bedst er kendt for sin medvirken i komedieserien "Two and a Half Men", var hiv-smittet.

Den kvindebedårende skuespiller fortalte dog, at han selv havde været bekendt med sin diagnose i fire år, som havde været en turbulent periode i Sheens liv.

Charlie Sheen oplevede for eksempel at blive afpresset af folk, som vidste, at han var hiv-positiv.

Det har resulteret i, at han har betalt mere end en million dollar for at sikre sig, at hans hemmelighed forblev uden for offentlighedens søgelys.

Nu bringer det svenske medie Aftonbladet et nyt interview med Charlie Sheen, hvor han fortæller om, hvordan hans liv har ændret sig, efter han er stået frem som hiv-positiv.

I interviewet fortæller den 50-årige, hvordan han nu agter at lægge sit gamle liv bag sig. Et liv, som ofte involverede drama, vilde fester og prostituerede.

Skuespilleren har nemlig valgt at prioritere sin familie først, heriblandt hans fem børn, siger han til det svenske medie.

- Jeg tilbringer meget tid sammen med min familie og mine børn. Jeg har intet kærlighedsliv, da det ikke er noget, som jeg prioriterer lige nu. Det er ikke noget, jeg savner, så det er okay, siger Charlie Sheen til Aftonbladet.

Charlie Sheen har tidligere kæmpet med både alkohol- og stofmisbrug, hvilket efter sigende også var en medvirkende årsag til, at han i 2011 blev fyret fra hitserien "Two and a Half Men".

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close