Hollywood6. april 2017

35 millioner kroners hus: Channing Tatums vilde Vegas-luksus

Skuespilleren ferierede med stil, da han og konen var i Las Vegas
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/213.jpg
 Foto: All Over

Channing Tatum ved lige, hvordan man holder ferie.

I hvert fald boede han og konen i et luksus hus, da de forleden var i Las Vegas. Huset har en værdi af intet mindre end 35 millioner kroner.

Men når man er en stjerne som Tatum, så betaler man ikke en krone for luksuslivet. De havde nemlig fået lov til at bo der ganske gratis af AirBNB.

Det luksuriøse hus har en stor pool, jacuzzi og tennisbane, så der er god plads til at nyde livet under Nevadas bagende sol.

Skal man ind til fest og farver på Las Vegas' berømte gade The Strip, så er det kun 8 kilometer væk. Man får altså glæden af at være tæt på spillebyens mange spilleautomater og diskoteker, samtidig med at man er så langt fra, at man ikke lægger mærke til larmen og de mange turister.

Huset har hele syv soveværelser og otte badeværelser, så har man venner, der skal på besøg, så kan man sagtens have dem til at overnatte.

Som almindeligt menneske skal man dog ikke regne med at få lov til at bo der gratis, der skal man derimod smide omkring 15.000 pr. dag for at bo i de samme omgivelser som Channing og Jenna.

Men så kan man selvfølgelig også komme til at sove i samme seng som muskelbundtet.

Grunden til, at Channing var en tur i Las Vegas, er, at han snart har premiere på sit live-showet "Magic Mike", hvor han er producent.

Du kan se det vilde luksushus i galleriet herunder

Channing Tatums 35 millioner kroners sommerhus

Sponsoreret indhold