Hollywood5. maj 2016

Pige med autisme interviewer Channing Tatum - og det er fantastisk!

Hun kan ikke tale, men hun laver alle tiders interview med skuespilleren Channing Tatum. Se det skønne interview her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tatum.jpg
 Foto: All Over

Selv om man har autisme og ikke kan tale, så betyder det ikke, at man ikke kan lave det mest fantastiske interview med en af de mest populære mandlige skuespillere i verden.

Det beviser Carly Fleischman i denne video, hvor hun interviewer Channing Tatum - og flirter for vildt med ham. Hun har nemlig for eksempel skilsmissepapirerne klar, så Channing Tatum kan være sammen med hende i stedet for hans kone.

Den 21-årige Carly Fleishman har Channing Tatum som gæst i den første episode af ”Speechless With Carly Fleischman”, der ligger på YouTube.

Channing Tatum er helt med på det hele, og Carly stiller spørgsmål ved at skrive med den ene finger og få lyden frem, så Channing får hendes spørgsmål på en nem måde.

Hun starter ud med at præsentere skuespilleren ved at sige: “Han har været stripper, en politibetjent, en hemmelig agent, manges kæreste, og snart så dropper han sin kone for at være sammen med mig. Velkommen til Channing Tatum”.

Så er præmisserne ligesom på plads til det morsomme interview, hvor Carly kan stille alverdens meget personlige spørgsmål til Channing Tatum.

For eksempel spørger hun om, hvem af Channing Tatums skuespil-venner han ville forbyde sin datter at date - hvis hun altså var gammel nok til at date.

- Det er svært at svare på. Det ved jeg ikke … Ingen af dem. Jeg ville ikke lade hende date en eneste af dem. Det er det rigtige svar. Men kun fordi aldersforskellen er stor, og det vil være for underligt, for hun er tre år gammel nu. Så det er nok det bedste svar jeg kan give - uden at komme i problemer med nogen af mine venner.

Se det skønne interview her:

Sponsoreret indhold