Céline Dion taler til afdød mand: Giv mig et lille tegn

<p><strong>10. Celine Dion</strong></p><p>Det har været et hårdt år for Celine Dion, der i januar mistede sin mand. Et lille lyspunkt kan være de 181 millioner, som hun har tjent i løbet af året. </p>

10. Celine Dion

Det har været et hårdt år for Celine Dion, der i januar mistede sin mand. Et lille lyspunkt kan være de 181 millioner, som hun har tjent i løbet af året. 

Foto: All Over

Det er snart 17 måneder siden, at Céline Dion mistede sin mand og sit livs kærlighed, da manageren René Angélil døde efter lang tids kræftsygdom i en alder af 73 år.

I et hjerteskærende interview med magasinet People fortæller sangerinden, hvordan hun og parrets tre børn forsøger at holde minderne om Angélil i live.

- Når jeg træffer beslutninger, bliver jeg nødt til at se et billede af ham og tale til ham. Så spørger jeg: "Er du okay med det? Hvis ikke du er, så giv mig et lille tegn", forklarer den 49-årige sangerinde.

- Jeg har ikke min mand ved siden af mig, men han er stadig i mig, så intet har faktisk ændret sig, siger My Heart Will Go On-sangerinden.

Dion og Angélil mødte hinanden i 1980, da hun var 12 år, og han var 38, men det var først i 1987, at de blev kærester.

Senere blev parret forældre til René-Charles, der i dag er 16 år, og tvillingerne Eddy og Nelson på 6 år.

- Min mand er overalt. Jeg ser ham i mine børns øjne hver eneste dag. Min ældste søn imiterer ham, og det er, som om han (René Angélil, red.) er i huset sammen med os.

- Det er en ny måde at leve på. Det tager tid, men vi håndterer det godt. Det er, som om jeg stadig er en duo med ham. Vi kommer altid til at være Céline og René, og det vil jeg aldrig nogensinde ændre, siger sangerinden.

Se et galleri med Celine Dion i Disneyland sammen med sine børn:

Celine Dion i Disneyland med børnene

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close