Hollywood7. juli 2016

Celine Dion takker fans efter sit livs største sorg

For seks måneder siden mistede Celine Dion sin mand

Celines farvel til manden

Det er seks måneder siden, at Celine Dion mistede sin mand, René Angelil, der døde af kræft bare 73 år gammel.

René Angelil havde i mange år kæmpet med kræft i halsen, men lægerne kunne ikke gøre mere for ham, og han døde 14. januar i parrets hjem i Nevada.

Og nu fortæller Celine i et eksklusivt interview med underholdningsmagasinet Entertainment Tonight, hvor taknemmelig hun er for den støtte, som hendes fans har udvist i forbindelse med mandens død.

- Jeg tror, at udover musikken, så har jeg et godt forhold til mine fans. De har været så god support både på mine gode dage og på mine dårlige dage. De tænker på min glæde og min sorg, mine gode øjeblikke og mine dårlige øjeblikke, og de støtter mig altid.
Fansene støtter ikke bare min musik, men også, hvem jeg er. Jeg er blevet kritiseret for at være en åben bog alt for længe, men det betaler sig nu, fordi mine fans kender mig så godt, fortæller Celine i interviewet med Entertainment Tonight.

I interviewet fortæller hun også, hvorfor hun kom så hurtigt tilbage på scenen, som hun gjorde.

- At vide, at han elskede industrien så meget. Han gjorde mig til den, jeg er i dag. Jeg vendte tilbage til scenen før han døde, han ønskede virkelig, at jeg var den kunstner, som jeg altid havde lyst til at være, det vidste jeg meget længe, fortæller hun.

René Angelil og Celine Dion nåede at få tre børn sammen. René Charles og tvillingerne Eddy og Nelson.

Du kan se alle billederne fra begravelsen i galleriet i toppen af artiklen

Sponsoreret indhold