Officielt: Caroline Fleming bliver stjerne på amerikansk TV

Sådan ser castet ud til Ladies of Londons anden sæson. (Foto: Bravo/Facebook)

Sådan ser castet ud til Ladies of Londons anden sæson. (Foto: Bravo/Facebook)

LOS ANGELES/SE og HØR: Så er det officielt.

Den syvende september - to dage før Caroline Fleming fylder 40 - er der premiere på et reality-show, der kan tage TV-baronessens berømmelse til helt nye højder. Fleming er nemlig på rollelisten til Bravo's storstilede 2. sæson af programmet 'Ladies of London'. Et slags dokumentarserie hvor man følger Londons jetsets op og nedture.

Det er naturligvis ingen nyhed for SE og HØRs læsere. Allerede sidste år kunne vi afsløre billeder fra de hemmelige optagelser, der foregik i Danmark. Kvinderne fra USA og England var således både på dansk pølsevogstur, glamourtur på D'angleterre og weekend på Valdemar Slot.

Caroline Flemings nye TV-satsning betyder blandt andet, at hun ikke er at finde i Kanal 5-showet, 'Danmarks næste Topmodel' den kommende sæson. Bravo's TV-optagelser er simpelthen for omfattende til, at man kan have tid til andet.

Det er blandt andet Bravo, der står bag kassesuccerne 'Real Housewives of...', der som bekendt har gået sin sejrsgang i hele verden. Programmerne har millioner af seere, og mange af deltagerne er blevet ægte berømtheder i USA. Og når man bliver berømt i 'Guds eget land', så kan det være springbræt til mange andre TV-jobs.

Caroline har altid været vild med at være på skærmen - siden hun i midten af nullerne kom på fornavn med Hr. og fru hakkebøf i TV2-serien 'Baronessen flytter ind'.

På det officielle billede fra Bravo er det (fra venstre:) Annabelle Nielsen, Caroline Fleming, Marissa Hermer, Caroline Stanbury, Julie Tangus og Julie Montagu.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close