Cameron Diaz sundhedstips: Sex og kage

Diaz er ikke ked af at vise formerne frem. Nu ved vi også, hvordan hun holder dem.

Diaz er ikke ked af at vise formerne frem. Nu ved vi også, hvordan hun holder dem.

Foto: All Over

42-årige Cameron Diaz holder sig indiskutabelt ret godt. I næste måneds britiske udgave af magasinet Cosmopolitan forklarer hun at vejen til den smækre krop slet ikke er så hård endda.

Så længe man motionerer, er der nemlig også fint plads til kage. Og sex - det er en nødvendighed, mener hun.

- Sex er sundt og noget vi bare er nødt til at dyrke. Af mange forskellige årsager, fortæller hun i bladet.

Cameron Diaz gift efter kun syv måneder

Og det samme gælder de motionsformer, der ikke foregår mere eller mindre horisontalt på et lagn. Dem kan man også blive helt afhængig af:

- Der er man bare nødt til at gøre det. Og når man først rigtig kommer i gang og gør noget ud af det, så siger kroppen 'Ok, det her kan jeg slet ikke leve uden'. Nogen siger at deres krop tager afstand fra motion. Det passer ikke. Det er kun hjernen, der gør det.
Det er naturligvis lettere sagt end gjort. Men det giver pote.

For når først man har erkendt det, og har taget sig sammen til at gå til markronerne i fitnesscenteret, så kan man også godt tillade sig at gøre det i bogstaveligste forstand, siger Diaz:

Benji Madden får tatoveret kærlighedstatovering

- Velvære er jo en ligning, der skal gå op. Bare husk ikke at spise hele kagen. Men du kan sagtens spise et stykke. Man skal ikke fornægte sig. Hav det sjovt - bare tænk over, hvad du laver. Hvis du opfører dig ordentligt 80% af tiden og er lidt uartig de sidste 20, så går det nok, hvis du går lidt over grænsen engang imellem.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close