Av, av, av! Calvin sender megasviner til Taylor

Foto: All Over

Tidligere i dag kom det frem, at en af årsagerne til bruddet mellem Taylor Swift og Calvin Harris kunne være sangen "This is what you came for", som Taylor har skrevet under pseudonym.

Calvin havde i et radiointerview sagt, at han ikke kunne forestille sig at arbejde sammen med Taylor. 

Og det sendte åbenbart sangerinden op i det røde felt. Og hendes management gik hurtigt ud og sendte en bredside afsted mod Calvin Harris. 

Nu svarer han så igen på Twitter, og det er ikke pænt. 

I en lang række tweets som Calvin Harris har sendt afsted for kort tid siden, får Taylor ikke mange pæne ord med på vejen. 

- Jeg skrev musikken, producerede sangen, arrangerede den og klippede vokalerne. Til slut ville hun holde det hemmeligt, derfor pseudonymet. Sårende på det her tidspunkt, at hendes team vil gå så langt for at få mig til at se dum ud på det her tidspunkt, skriver han i de to første tweets.

 

Men det stopper slet ikke der. For i de næste tre tweets går Calvin Harris for alvor til den, og han kommer blandt andet ind på den krig, som Taylor tidligere har haft kørende med Katy Perry. 

- Jeg tænker, at hvis du er glad i dit nye forhold, så skal du fokusere på det i stedet for at prøve at trække din ekskæreste ned bare for at have noget at lave. Jeg ved, at du ikke er på turné og har brug for en ny at begrave ligesom med Katy osv. Men jeg er desværre ikke den fyr. Jeg tillader det ikke. Vær sød at fokusere på de positive sider af dit liv, fordi du har fortjent et godt et, skriver han. 

 

Nu har Calvin Harris altså svaret igen i den fejde, der er opståret mellem ham og ekskæresten Taylor. 

Og at han er sur er måske lidt forståeligt. Der gik ikke lang tid fra, at Taylor dumpede ham, til hun fandt sammen med Tom Hiddleston. 

Nu kan vi så bare læne os tilbage og vente på, at Taylor svarer igen. Måske hun skriver en sang. 

Se billeder fra den gang de var lykkelige sammen i galleriet

Taylor Swift og Calvin Harris - 15 måneders forhold er slut

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close