Hollywood13. juli 2016

Av, av, av! Calvin sender megasviner til Taylor

Harris sender stor sviner afsted til Taylor Swift på Twitter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/t_og_c.jpg
 Foto: All Over

Tidligere i dag kom det frem, at en af årsagerne til bruddet mellem Taylor Swift og Calvin Harris kunne være sangen "This is what you came for", som Taylor har skrevet under pseudonym.

Calvin havde i et radiointerview sagt, at han ikke kunne forestille sig at arbejde sammen med Taylor.

Og det sendte åbenbart sangerinden op i det røde felt. Og hendes management gik hurtigt ud og sendte en bredside afsted mod Calvin Harris.

Nu svarer han så igen på Twitter, og det er ikke pænt.

I en lang række tweets som Calvin Harris har sendt afsted for kort tid siden, får Taylor ikke mange pæne ord med på vejen.

- Jeg skrev musikken, producerede sangen, arrangerede den og klippede vokalerne. Til slut ville hun holde det hemmeligt, derfor pseudonymet. Sårende på det her tidspunkt, at hendes team vil gå så langt for at få mig til at se dum ud på det her tidspunkt, skriver han i de to første tweets.

I wrote the music, produced the song, arranged it and cut the vocals though. And initially she wanted it kept secret, hence the pseudonym

— Calvin Harris (@CalvinHarris) 13. juli 2016

Hurtful to me at this point that her and her team would go so far out of their way to try and make ME look bad at this stage though

— Calvin Harris (@CalvinHarris) 13. juli 2016

Men det stopper slet ikke der. For i de næste tre tweets går Calvin Harris for alvor til den, og han kommer blandt andet ind på den krig, som Taylor tidligere har haft kørende med Katy Perry.

- Jeg tænker, at hvis du er glad i dit nye forhold, så skal du fokusere på det i stedet for at prøve at trække din ekskæreste ned bare for at have noget at lave. Jeg ved, at du ikke er på turné og har brug for en ny at begrave ligesom med Katy osv. Men jeg er desværre ikke den fyr. Jeg tillader det ikke. Vær sød at fokusere på de positive sider af dit liv, fordi du har fortjent et godt et, skriver han.

I figure if you're happy in your new relationship you should focus on that instead of trying to tear your ex bf down for something to do

— Calvin Harris (@CalvinHarris) 13. juli 2016

I know you're off tour and you need someone new to try and bury like Katy ETC but I'm not that guy, sorry. I won't allow it

— Calvin Harris (@CalvinHarris) 13. juli 2016

Please focus on the positive aspects of YOUR life because you've earned a great one

— Calvin Harris (@CalvinHarris) 13. juli 2016

Nu har Calvin Harris altså svaret igen i den fejde, der er opståret mellem ham og ekskæresten Taylor.

Og at han er sur er måske lidt forståeligt. Der gik ikke lang tid fra, at Taylor dumpede ham, til hun fandt sammen med Tom Hiddleston.

Nu kan vi så bare læne os tilbage og vente på, at Taylor svarer igen. Måske hun skriver en sang.

Se billeder fra den gang de var lykkelige sammen i galleriet

Taylor Swift og Calvin Harris - 15 måneders forhold er slut

Sponsoreret indhold