Hollywood4. marts 2016

Caitlyn Jenner i modvind: Støtter konservativ præsident

66-årige Jenner støtter en præsident, der nærmest modarbejder homo- og transseksuelle.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cait.jpg
 Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Caitlyn Jenner er kommet i modvind i USA.

Forleden sagde hun nemlig til magazinet, The Advocate, at hun kan lide den republikanske præsidentkandidat, Ted Cruz. Han er konservativ, og har absolut ikke nogen mærkesager, der tager hensyn til hverken homo- eller transseksuelle. Nærmere tvært i mod.

- Jeg synes, at han er meget konservativ og har en god fortolkning af forfatningen. Og så er han er en meget velformuleret mand, lyder roserne fra Caitlyn Jenner.

Og det falder mange for brystet. Caitlyns gamle personlighed, Bruce, var også erklæret konservativ, men mange forventede, at Caitlyn ville antage et mere liberalt politisk standpunkt, fordi det traditionelt kun er venstrefløjen i USA, der kæmper for bøsser, lesbiske og transpersoner.

Første gang hun indrømmede sin konservative holdning var i Ellen Degeneres talkshow i efteråret. Siden har hun været stille, men nu taler hun atter politik. Hun vil ikke officielt love en stemme til Ted Cruz, men hun siger:

- Jeg forstår det godt. Demokraterne (de liberale, venstrefløjen i USA, red.) er bedre til socialpolitik. Men hvis vi ikke har et land, så har vi heller ikke transpolitik. Vi har brug for jobs, vi har brug for en potent økonomi, og jeg ønsker, at alle transseksuelle får jobs. Med $19 trillioner i gæld bruger vi flere penge, end vi har. Det kommer til at stoppe. Socialisme er ikke det, der har opbygget dette land. Det har kapitalisme. Fri handel og mennesker. De skal have mulighed for at bygget det (USA, red.) op igen, forklarer Cait.

Der er valg i USA den 8. november 2016.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner.jpg

Sponsoreret indhold