Hollywood4. januar 2018

Caitlyn i kødet på Piers Morgan

Caitlyn Jenners øjne lynede, da Piers Morgan kom ind på hendes kønsskifte
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caitlyn-04012018.jpg
 Foto: All Over Press

Det skulle have været så hyggeligt, da Caitlyn Jenner forleden var på besøg hos talkshow-værten Piers Morgan i hans program 'Life Stories Show'.

68-årige Caitlyn Jenner, den tidligere OL-guldvinder i tikamp Bruce jenner, skiftede køn i 2016, men turde først fortælle om det i foråret 2017, fordi hun ikke stolede på sine nærmeste familiemedlemmer.

Caitlyn Jenner udgav sidste forår sin selvbiografi "The secrets of my life", og her fortalte hun, hvordan hun havde gennemført sin kønsskifteoperation, der angiveligt også omfatter, at hun fik fjernet sin penis.

Og Piers Morgans spørgsmål kredser også om det meget omtalte kønsskifte.

Men kort inde i interviewet er det ved at gå helt galt, da 52-årige Piers Morgan meget interesseret spørger til de fysiske forandringer hos Caitlyn.

Caitlyn: - Du er respektløs

Med i studiet har Piers Morgan en lille plastikfigur udformet som Bruce Jenner i hans storhedstid, da han vandt OL-guld i Montreal i 1976.

Piers Morgan peger på figuren og siger: - Hvordan er din fysik i dag i forhold til, hvordan du så ud dengang? Visse områder på din krop er jo blevet forandret, siger Piers Morgan. Caitlyn Jenners øjne lyner, og hun bliver vred og svarer skarpt og bestemt den til tider kontroversielle talkshow-vært. - Du sagde 'visse områder', og det er meget respektløst for en transperson. Du kan få problemer ved at stille den slags spørgsmål, siger Caitlyn med temmelig dyb stemme. Først bliver Piers Morgan kortvarigt overrasket og befippet over Caitlyns reaktion, men så genvinder den rutinerede vært fatningen. I stedet for at undskylde begynder Piers Morgan at forsvare sig, og så bliver Caitlyn endnu mere arrig. - Det er ikke noget, man laver sjov med. Det her er alvorligt. Folk dør på grund af det her, og det er en meget alvorlig del af mit liv, og jeg vil ikke finde mig i, at det bliver til underholdning, siger Caitlyn meget bestemt, mens Piers Morgan forsøger at parere for sig. Du kan se klippet herunder på TV-stationen ITV's Instagramprofil:
Caitlyn får opbakning fra mange i kommentarfeltet, men der er også dem, der er meget, meget trætte af at se og høre på hende. - Åh nej, ikke hende. Hun har medvirket i alle programmer og skrevet en bog. Der er masser af meget mere interessante mennesker at tale med, skriver en. - Bruce, din hals ligner lort, og dit ansigt er helt stift - tag en pause fra botox, skriver en anden. - Gud, hvor er han (Bruce red.) en klovn. Du er stadig en mand og en tosse, skriver en tredje. Se galleri med Caitlyn:

Caitlyn Jenner 13102016

Sponsoreret indhold