Hollywood 18. juli 2016

Rygte i USA: Caitlyn vil holde brandtale for Trump

Jenner, 66, skal på talerstolen denne uge i Cleveland.
Foto: All Over

Det konservative USA får sig noget af en overraskelse i denne uge, når Caitlyn Jenner vil tale til det republikanske partis konvent i Cleveland.

Det er nemlig første gang, at en transkønnet vil addressere det meget gammeldags parti, der rent faktisk også kalder sig the Grand Ol' Party. Faktisk har de nærmest "sprunget en minoritet over" for ikke engang homoseksuelle NGO'er har nogensinde haft taletid til konventet.

Nu bekræfter en kilde, at Cait skal på talerstolen, men det er endnu usikkert, hvad hun vil tale om. Dog står det soleklart, at hun støtter partiets kandidat, Donald Trump. Det kom frem, da han inviterede Caitlyn på en "tissetur" i Trump Tower i New York i foråret. Baggrunden for det bizarre optrin var, at højreorienterede kræfter forsøgte at forbyde, at transpersoner kan benytte det toilet, de selv identificerer sig bedst med. Trump, som ikke er specielt socialt konservativ, støtter Caitlyn og mener ikke, at staten skal blande sig i sådan nogle anliggender.

- Som en stolt republikansk, transseksuel kvinde, vil jeg gerne støtte de modige republikanere, der støtter LGBT-personers frihed. Vores lands diskriminationslove skal opdateres, og dette kan ikke ske uden et bredt politisk flertal, sagde Cait for nyligt til magasinet, Daily Beast.

Caitlyn har forarget mange LGBT-personer ved offentligt at indrømme, at hun er republikaner.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold