Galleri: Brooklyn Beckhams nye kæreste er amerikansk skuespiller

Kendissønnen Brooklyn Beckham, 18, har kastet sin kærlighed over den amerikanske skuespiller og sangerinde Madison Beer. Parret blev forleden fotograferet sammen, da de forlod Barney\'s NYC i Beverly Hills

Kendissønnen Brooklyn Beckham, 18, har kastet sin kærlighed over den amerikanske skuespiller og sangerinde Madison Beer. Parret blev forleden fotograferet sammen, da de forlod Barney's NYC i Beverly Hills

(Foto: All Over)

Et nyt kendis-par har set dagens lys i USA.

Kendissønnen Broocklyn Beckham, 18, har således kastet sin kærlighed over den amerikanske skuespiller og sangerinde Madison Beer, ligeledes 18.

De viste sig første gang offentligt frem til en koncert i Los Angeles i sidste uge, og forleden blev parret fotograferet sammen, da de forlod Barney’s NYC i Beverly Hills.

Det skriver det amerikanske magasin US Weekly.

Kilder fortæller til det amerikanske magasin, at de to turtelduer har datet i et stykke tid, og at Madison Beer allerede har mødt Brooklyn Beckhams mor, Victoria.

De skulle således have nydt en frokost sammen i torsdags på restauranten Catch LA i Los Angeles.

Du kan se billeder af det nye celebre par i galleriet i bunden af artiklen.

18-årige Madison Beer har gjort sig bemærket både som sanger og skuespillerinde. Hun blev for alvor kendt, da verdensstjernen Justin Bieber delte en video af hende på sin Twitter-profil.

I videoen sang Madison Beer ”At Last”, som Etta James oprindeligt er stemmen bag. I 2013 medvirkede hun i filmen ”Louder Than Words”.

Madison Beer har indtil for ganske nyligt været kæreste med Jack Gilinsky, men nu har hun altså kastet sin kærlighed over en Beckham.

18-årige Brooklyn Beckham har tidligere datet den to år ældre skuespillerinde Chloë Grace Moretz. De har været sammen ad flere omgange, siden at de første gang mødte hinanden i 2014.

I maj sidste år bekræftede Chloë Grace Moretz, at hun dengang var sammen med den celebre stjernesøn Brooklyn Beckham. Og hun fortalte, hvorfor parret valgte at stå offentligt frem dengang.

Den store opmærksomhed påvirkede nemlig de unge kæresters forhold.

- Vi har datet lidt i et par år nu, og nu har vi gjort det lidt officielt. Vi løb altid fra folk, der forsøgte at tage billeder af os. Og det påvirkede vores forhold, fortalte skuespillerinden i talkshowet "The Talk" i maj sidste år.

- Vi var ikke i stand til at gå på de restauranter, vi gerne ville eller bare gå ud og se en film. Så vi tænkte, at hvis vi bare stod frem og lod dem tage et billede, så ville opmærksomheden ikke længere være så stor.

Forholdet mellem Brooklyn Beckham og Chloë Grace Moretz holdt dog ikke, og nu danner kendissønnen altså par med Madison Beer.

Du kan se billeder af dem sammen i galleriet herunder:

Brooklyn Beckham sammen med MAdison Beer i slutningen af juli 2017

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close