Hollywood9. juli 2014

Britney Spears spanker Nicole Richie på scenen

Tøvede ikke med at smække Richie bagi
Britney Spears spankede Nicole Richie på scenen
Britney Spears spankede Nicole Richie på scenen
 Foto: AOPNormalt er spanking en aktivitet, der hører hjemme i soveværelset.

Men sådan er det åbenbart ikke for entertaineren Britney Spears og realitystjernen Nicole Richie. 32-årige Richie blev under en optræden fra superstjernen Spears i Las Vegas ført op på scenen, hvor hun blev bedt om at sætte sig på alle fire. Og så smækkede sangerinden ellers Richie i bagdelen.

- Jeg tog endelig til koncerten, og jeg havde det så sjovt. Pludselig er der en vagt, der prikker mig på skulderen. Han beder mig om at komme med ham, og så fører han mig op på scenen. Så kommer danserne hen til mig og hvisker til mig, at jeg skal lægge mig på alle fire. Og det stiller man ikke spørgsmålstegn ved, sagde "The Simple Life"-stjernen til Jimmy Fallon i hans "The Tonight Show".

LÆS OGSÅ: Britney Spears søger dobbeltgænger

LÆS OGSÅ: Brækkede næsen: Danser sagsøger Britney Spears

LÆS OGSÅ: Vilde anklager mod Britney Spears

Og når Richie ikke tøvede et sekund med at modtage slag fra Spears, var det fordi, hun altid har været en kæmpe fan af "Toxic"-hitmageren.

- Britney slog igennem, da jeg var 15 år gammel. Det var sidste gang, jeg var en fanatisk fan af nogen. Og når jeg ser Britney Spears, så forvandler jeg mig til mit 15-årige jeg igen, siger hun. Hun kalder desuden Britney-spankingen for det største øjeblik i hendes liv.

Newspaq


Sponsoreret indhold