Britney Spears lillesøster hylder helte: I reddede mit barns liv

(Foto: All Over)

I februar fik skuespillerinden Jamie Lynn Spears sit livs chok, da hendes lille datter blev hastet på hospitalet efter en ulykke.

Datteren, Maddie, væltede af en ATV og lå efterfølgende med hovedet under vand i en dam i flere minutter, før hun blev hevet op.

Efter fem dage på hospitalet blev datteren udskrevet, og i weekenden kunne Jamie Lynn Spears, der er bedst kendt for sin rolle i ungdomsserien "Zoey 101", fejre datterens niårs fødselsdag.

Den 26-årige skuespillerinde, der er lillesøster til popstjernen Britney Spears, havde stablet et poolparty på benene for datteren, og blandt gæsterne var de to redningsfolk, der som de første hjalp Maddie efter ulykken.

Det skriver hun på det sociale medie Instagram, hvor hun har delt et billede af de to redningsfolk med en tilhørende hyldesttekst.

- Min baby er ni år gammel i dag, og mere end nogensinde har vi indset, hvor kostbar hver dag er. Så vi er nødt til at takke disse to helte. John og Victoria var de første respondenter, der bogstaveligt talt reddede Maddies liv, og de var i stand til at fejre endnu et år i hendes liv med os i sidste weekend.

- Tak Gud for disse fantastiske mennesker, og tak Gud for din utrolige nåde. Vi er så velsignede i dag og hver dag med denne lille engel. Tillykke med fødselsdagen, Maddie, skriver hun til billedet.

Ulykken skete ifølge Daily Mail en søndag eftermiddag i februar, hvor den dengang 8-årige pige kørte rundt på en ATV. Under en undvigemanøvre vendte køretøjet sig og røg i dammen sammen med hende.

Episoden udspillede sig ifølge politirapporten foran Jamie Lynn Spears og hendes mand, Jamie Watson, og de forsøgte straks at redde datteren op fra dammen, men selen sad fast, og Maddie blev derfor først reddet op af redningsfolkene nogle minutter senere.

Efterfølgende delte popsangerinden Britney Spears et billede af Maddie på sin Twitter-profil med teksten:

- Har brug for alle jeres ønsker og bønner for min niece.

Jamie Lynn Spears trak overskrifter, da hun som 16-årig blev gravid med sin kæreste, Casey Aldridge. Siden gik parret fra hinanden, og i dag er skuespillerinden gift med Jamie Watson.

Se opslaget her: 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close