"Brenda" deler rørende kræftvideo: Jeg er så træt, men...

Foto: Instagram

I august sidste år tog den amerikanske ”Beverly Hills 90210”-skuespillerinde Shannen Dohertys  liven alvorlig og uventet drejning.

Her fik skuespilleren – der bedst huskes for sin rolle som Brenda i ”Beverly Hills 90210” – konstateret brystkræft, og siden har den 45-årige gennemgået et længere behandlingsforløb, der blandt andet indebærer skrappe kemokure.

Kampen mod kræften er endnu ikke slut, og Shannen Doherty modtager i disse uger talrige skrappe behandlinger på hospitalet.

Men selv om sygdommen – og også behandlingen – tærer på helbredet, holder Shannen Doherty humøret højt. Og selv om hun er træt, når hun har modtaget kemo, er hun fast besluttet på at holde sig i gang.

I en video, som skuespillerinden har lagt på sin Instagram-profil, fortæller Shannen Doherty, at hun jævnligt træner – også selv om hun er ved at gå kold af træthed.

- Jeg ville foretrække at ligge i min seng lige nu og lave ingenting, men gæt hvor jeg er på vej hen… hen for at træne, siger Shannen Doherty blandt andet i en af sine hudløst ærlige videoer.

I en anden video, som er blevet set af mange af hendes over 599.000 følgere, giver Shannen Doherty også et indblik i selve kampen mod kræft. I videoen kan man således se, hvordan det ser ud, når skuespillerinden får kemo.

- Bedste sygeplejerske nogensinde, siger Shannen Doherty i videoen og peger hen på sin faste sygeplejerske Dawn, som ifølge skuespilleren har været en urokkelig støtte gennem hele forløbet.

90'er-stjernen fortalte første gang om sin kræft-diagnose sidste år. Dengang langede hun samtidig hårdt ud efter sit tidligere management, som ifølge skuespillerinden ikke havde betalt hendes sundhedsforsikring. Og derfor tog hun ikke til lægen med det samme, da hun opdagede knuden i brystet.

- Du har ingen idé om, hvad det kunne have betydet at tage til lægen i tide. Det vigtigste er at opdage det i tide, sagde Doherty, der ikke kun kæmper for sin helbredelse, men også for kærligheden og karrieren.

- Jeg er 44 år gammel, og min mand og jeg vil gerne have børn, men behandlingen sætter en stopper for det. Samtidig tror folk også, at jeg er så syg, at jeg ikke kan arbejde, fortalte hun.

- Selvfølgelig skal jeg have tid til at komme mig, men lige nu gør medicinen, at jeg tager på i vægt. Det påvirker en karriere som min, som ikke kun er baseret på talent, men også på overfladiske ting, sagde den grådkvalte tv-stjerne dengang.

Du kan se billeder af Shannen Doherty i galleriet herunder:

Shannen Doherty juni 2016 samt september 2016

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close