Hollywood 18. april 2016

Brad Pitt vil ha' Cara Delevingne

Brad Pitt har set sig lun på supermodellen Cara Delevingne
Foto: AOP

Brad Pitt, 52, kan lide, hvad han ser. I hvert fald når blikket falder på den smukke model Cara Delevingne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 23-årige brite er med sine karakteristiske brede bryn blevet en af de mest succesfulde modeller de seneste år, men nu vil hun prøve kræfter med skuespillet – og Brad Pitt står klar til at hjælpe hende på vej.

Cara Delevingne har allerede spillet hovedrollen i ungdomsfilmen ”Paper Towns”, og hun har også en rolle i den kommende ”Suicide Squad”.

– Brad synes, at Caras talent endnu ikke er blevet udnyttet fuldt ud, og han vil gerne tage hende under sine vinger, afslører en insider til Radar Online.

– Han håber, at hun måske vil underskrive en kontrakt med hans firma (produktionsfirmaet Plan B, red.), tilføjer kilden.

Brad Pitt er så ivrig efter at komme helt tæt på Delevingne, at han tilbød hende en rolle i fortsættelsen af ”World War Z”, men hun meldte fra, fordi hun ikke havde tid.

– Brad vil ikke give op. Han har åbnet hele sin kontaktliste op for hende og givet hende numrene på de bedste skuespilundervisere i Hollywood. Han tror virkelig, at hun har, hvad der skal til for at vinde en Oscar en dag, lyder det fra kilden.

Hvad mon Angelina Jolie siger til alt det her?

Sponsoreret indhold