Hollywood26. marts 2016

Fyret! Barnepige kom for tæt på Brad Pitt

Angelina Jolie måtte finde fyresedlen frem, da en barnepige fik et lidt for godt øje til Brad Pitt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/18.02903807_2.jpg
 Foto: AOP

Med seks børn er det helt naturligt, at Angelina Jolie, 40, og Brad Pitt, 52, hyrer barnepiger for at få logistikken til at køre.

For nylig måtte Jolie-Pitthusstanden dog vinke farvel til en ansat, fordi fruen i huset var overbevist om, at en af barnepigerne var blevet lidt for glad for Brad Pitt!

Jolies mistanke blev vakt, fordi barnepigen altid hang ud ved poolen, når Pitt også var der.

– Hendes paranoia voksede yderligere, da hun så ham komme ud af badet kun iført et håndklæde, og han skulle have noget juice, mens barnepigen også var i køkkenet med et stort smil på læberne, afslører en kilde til Radar Online.

– Det var dråben, der fik bægeret til at flyde over for Angie, fortæller insideren.

Det er ikke den første barnepige, der skaber røre i andedammen i Hollywood. Ben Affleck blev i juni 2015 skilt fra Jennifer Garner, fordi han angivelig kom lidt for tæt på barnepigen, og samme år gik Gwen Stefani og Gavin Rossdale fra hinanden af samme grund.

Få endnu mere gossip om On&Off i Hollywood:

Videoen er egentlig ganske eksklusivt forbeholdt brugere af vores app Mit SE og HØR, der har købt det trykte blad og scannet det, for at kunne se videoen. Men rent undtagelsesvis, så bringer vi en lille forsmag på, hvad man kan få, hvis man gør netop det. Bladet har 90 sider, og der er nyt, unikt indhold på alle siderne, hvis man scanner dem med sin smartphone og vores nye app, der fås både til iPhone og Android.

Sponsoreret indhold