Hollywood10. august 2017

Medier: Brad og Angelina sætter skilsmissen på pause

Flere amerikanske medier skriver nu, at Brad Pitt og Angelina Jolie har sat skilsmissen i bero
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/brad-angelina-saelger-vinslot.jpg
 Foto: AOP

Skilsmissen mellem Brad Pitt og Angelina Jolie er sat på pause.

Det mener flere amerikanske medier at vide. Blandt andet skriver ugebladet US Weekly, at det hele er sat i bero foreløbigt.

- Skilsmissen er taget af bordet. De har ikke gjort noget for at rykke forhandlingerne fremad i flere måneder, og ingen tror, at de nogensinde kommer til at gøre det, fortæller en kilde til ugebladet.

Det skulle angiveligt være Angelina, der har trukket i nødbremsen på skilsmissen, og ifølge det amerikanske ugeblad, så er det Brads interview tidligere i år, hvor han fortalte, at han havde lagt alkoholen på hylden, der har fået Angelina på andre tanker.

Det var magasinet GQ Style, som Brad i maj valgte at fortælle om sin nedtur i.

- Jeg drak for meget. Det var blevet et problem. Og jeg er virkelig glad for, at der er gået et halvt år nu. Jeg har fået følingen i mine fingerspidser igen, fortalte en ærlig Brad Pitt i interviewet med magasinet.

- Jeg gider ikke leve på den måde længere. Ærligt, så kunne jeg drikke en russer under bordet i hans egen vodka. Jeg var professionel. Jeg var god, fortalte Brad ligeledes om sit alkoholmisbrug.

Entertainment Tonight mener dog at vide, at skilsmissen på ingen måde er aflyst og stadig kommer til ske.

- Der er en pause i deres skilsmisseforhandlinger, fordi de begge prioriterer deres børn. Men intet har ændret sig i deres forhold, fortæller en kilde til Entertainment Tonight.

Angelina fik lammelser

Det var den 20. september 2016 der gik et chok igennem Hollywood og resten af verden, da nyheden om, at Brad Pitt og Angelina Jolie var gået fra hinanden.

Det har ikke været mange detaljer, der er kommet ud om skilsmissen, og Angelina Jolie og Brad Pitt har på nær enkelt interviews været tavse de seneste ni måneder.

Men i sidste måned gav Angelina et stort interview til magasinet Vanity Fair, hvor hun fortalte, hvor hårdt det havde været. Og så fortalte hun også, hvordan hun blev ramt af lammelser i ansigtet i forbindelse med skilsmissen.

Efter skilsmissen boede Angelina og hendes seks børn til leje, men tidligere på året købte hun så et hus for 25 millioner dollars. Derfor er der nu kommet lidt mere ro på for familien.

- Det har været den hårdeste tid, og vi er kun lige begyndt at komme op til overfladen igen. Det nye hus er et stort skridt for os, og vi prøver alle at hele som familie, fortalte Angelina i interviewet med Vanity Fair.

Du kan se flere billeder af Brad Pitt og Angelina Jolie i galleriet herunder

Brad Pitt og Angelina Jolie (billeder af dem og deres børn)

Sponsoreret indhold