Hollywood31. maj 2010

Boris Becker: Ekstremt stærke gener

Den tidligere verdensstjerne er blevet far for 4. gang, og det er 100 procent sikkert, at det er hans barn – se billederne
Boris' børn kan ikke løbe fra, at den tidligere tennisstjerne er deres far
Boris' børn kan ikke løbe fra, at den tidligere tennisstjerne er deres far
 Foto: All Over

Boris Becker har en svaghed for mørke piger, ja, piger i det hele taget.

Det er der kommet 4 børn ud af, og der er ingen tvivl om, at 42-årige Boris Becker har meget stærke gener.

Paradoksalt nok viste det sig allertydeligst, da han i sin tid nægtede, at han var far for Anna, der lige er fyldt 10 år.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-udland/maj/becker-datter-anna300-jpg.jpgFørst da der blev taget en DNA-test, krøb Boris til korset og vedkendte sig faderskabet. Men når man ser på hende nu om dage, så behøves der vel ingen DNA-test. Becker har nu fælles forædremyndighed med moderen over pigen.

Anna har 2 storebrødre, som Boris fik med sin første hustru, Barbara Feltus, Noah Gabriel på16 år og Elias, der er et halvt år ældre end sin halv-lillesøster.

Læs også: Boris Becker: Min datter blev udnyttet


Boris' 4. barn, som han har med sin nuværende hustru, den hollandske model Sharlely "Lilly" Kerssenberg . Deres søn, Amadeus Benedict Edley Luis Becker, kom til verden 9. februar.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-udland/maj/lilly-becker-og-amadeus-jpg.jpgNu er han, farmand Boris og mor på ferie i Miami. Fotograferne har indfanget den lille purk - og heller ikke denne gang kan Boris Becker løbe fra, at han er det faderlige ophav.Sponsoreret indhold