Hollywood 22. januar 2008

BORIS BECKER: MIN DATTER BLIVER UDNYTTET

Tennislegenden mener, at syvårige Annas mor misbruger den lille pige som reklamesøjle i alle mulige sammenhænge. Nu er han gået i retten for at få gennemtrumfet fælles forældremyndighed over barnet

Hun ligner ham på en prik, og folk elsker at se den lille rødtop.

Men den 39-årige tyske tennislegende Boris Becker er ikke begejstret for datterens mor, Angela - han mener, hun misbruger deres syvårige datter Anna Ermakowa-Becker til kommercielle formål.

- Min datter har en mødekalender som en voksen, og det er ikke rimeligt. Børn skal have lov til at lege og ikke udnyttes med det formål at tjene penge, raser farmand Becker.

Boris har erfaret, at Anna det ene øjeblik skal fotograferes til et reklamefremstød og det næste danse ballet live på TV. Og ind-imellem skal den lille pige også have tid til at stille op til diverse velgørenhedsarrangementer.

Dna-test
Angela Ermakowa, der bor i London sammen med Anna, har aldrig haft et særligt godt forhold til Boris. Datteren blev undfanget under et engangsknald for syv år siden, og efter fødslen afviste Boris Becker i første omgang faderskabet.

Men ligheden mellem de to var så slående, at det virkede latterligt at bortforklare slægtskabet. Men der måtte en dna-test til for at afgøre sagen - og Boris var far til Anna.

Angela afviser i øvrigt Boris' bekymringer for Anna med en let håndbevægelse:
- Han er i gang med et PR-stunt, fordi hans nye bog netop er kommet i handlen, siger hun.

- Vi har i øvrigt ikke set ham i et helt år.

Beckers bog handler om børneopdragelse og bærer titlen "Was Kinder stark macht" (på dansk: Hvad der gør børn stærke).

For at få mere indflydelse på datterens opdragelse i fremtiden har Boris Becker været i retten i London med en ansøgning om at få fælles forældremyndighed over Anna.

I forvejen har han delt forældremyndigheden med moderen til sønnerne Noah, 13 og otteårige Elias. De bor i Miami, Florida sammen med deres mor Barbara Feltus-Ferbst.

Sponsoreret indhold