Hollywood25. februar 2015

Bobbi Kristinas far knust: Aflyser koncerter

Bobby Brown udsætter sin turné i Australien for at hellige sig mere tid med familien i den svære tid
Bobbi Kristina har ligget i kunstigt koma i snart en måned
Bobbi Kristina har ligget i kunstigt koma i snart en måned
 Foto: All Over PressSiden den 31. januar har Bobbi Kristina Brown, der er datter af det tidligere sangpar Bobby Brown og Whitney Houston, været i koma efter en mystisk drukneulykke i et badekar.

Familien har været samlet omkring den 21-årige piges hospitalsseng i byen Atlanta, hvor de har bedt bønner for, at hun vil komme sig efter den skæbnesvangre ulykke.

LÆS OGSÅ: Familie: Bobbi Kristina bruger hverken stoffer eller drikker

Indtil videre er Bobbi Kristinas tilstand stadig kritisk og uvis, og derfor har hendes musikerfar valgt at udskyde sine kommende koncerter i Australien.

Det oplyser billetsiden Ticketek.

LÆS OGSÅ: Det er på tide at lade Bobbi Kristina dø

- Bobby Browns kommende Australien-turné med gæsteartisterne Treach og Kay-Gee fra Naughty by Nature er blevet udskudt til maj, så Bobby Brown kan tilbringe mere tid med sin familie, lyder det i en erklæring.

Politiet fortalte i midten af februar i en pressemeddelelse, at de holder alle muligheder åbne i efterforskningen, og at det derfor ikke kan afvises, at der vil komme eventuelle anklager, hvis det viser sig, at der er en kriminel handling bag Bobbi Kristinas drukning.

LÆS OGSÅ: Var Bobbi Kristinas ulykke mere end bare uheld?

- Roswell Police Criminal Investigation Division, som undersøger hændelsen, gennemfører en efterforskning med det for øje, sagde politiets informationsofficer Lisa Holland til ABC News.

Det var Browns kæreste, Nick Gordon, der sammen med en ven fandt den livløse kvinde i badekarret. Familien har efter ulykken været meget private, men Bobby Brown udsendte ligeledes i midten af februar en erklæring, hvor han fortsat beder for sin datters liv:

- Gud hører vores bønner. Vi takker alle, der støtter Bobbi Kristina, sagde han til ABC News.
Bobbi Kristinas mor, sangerinden Whitney Houston, døde i 2011 på tragisk vis druknedøden i et badekar forårsaget af et hjertestop fra en overdosis.

Sponsoreret indhold