Hollywood2. februar 2015

- Bobbi Kristina bruger hverken stoffer eller drikker

Familien forsikrer, at Whitney Houstons datter ikke er misbruger som sin mor
Af af
Bobbi Kristina var ifølge familien ikke stofmisbruger.
Bobbi Kristina var ifølge familien ikke stofmisbruger.
 Foto: All Over PressBobbi Kristina Brown er indlagt på et hospital i Georgia og ligger i respirator, efter hun blev fundet livløs og bevidstløs i badekaret i sit hjem, men ifølge hendes fætter Jerod Brown kan stoffer og alkohol i hvert fald ikke være grunden til det.

Det skriver E! Online.

LÆS OGSÅ: Kritisk for Whitney Houstons datter

Til hjemmesiden siger han, at Bobbi Kristina "Ikke tager stoffer" og "ikke drikker".

Men politiet er alligevel gået ind i sagen for at undersøge de mystiske omstændigheder ved Bobbi Kristinas bevidstløshed. Alle familiemedlemmer og venner, der var i huset, da hun blev fundet, bliver afhørt i sagen.

Myndighederne ved stadigvæk ikke med sikkerhed, om der er tale om et uheld eller, "hvad det kan være," som en talsperson fra politiet siger til Fox News.

Bobbi Kristinas hjem blev undersøgt for stoffer, men der blev ikke fundet noget.

LÆS OGSÅ: Whitneys datter i kunstig koma

Det var Bobbi Kristinas mand, Nick Gordon, der klokken 10.25 lørdag formiddag fandt hende livløs i badekarret og straks begyndte at udføre livreddende førstehjælp i form af hjertemassage og kunstigt åndedræt.

Både Nick Gordon og Bobbi Kristinas far, Bobby Brown, er taget ud til hospitalet for at være ved hendes side.

Familien vil kun bekræfte, at hun er indlagt men ikke sige noget om, hvorfor. De ønsker deres privatliv respekteret i den her svære tid.

Det er ikke kun familien, der støtter hende. Også forskellige kendte rækker ud til Bobbi Kristina på blandt andet Twitter

- "Beder for Bobbi Kristina. Jeg kan se, at nogle personer laver grin med det. Hun mistede sin mor. Det er meget sværere at håndtere, end I tror," skriver fx Missy Eliot på Twitter.

Bobbi Kristina mistede ganske rigtigt sin mor, den verdensberømte sangerinde Whitney Houston, for snart tre år siden i februar 2012.

LÆS OGSÅ: Whitney Houstons datter er blevet gift med sin bror

Hun blev fundet død i et badekar på et hotelværelse i Beverly Hills.

I sangerindens krop blev der fundet spor af kokain, marihuana og nervemedicin.

Den farlige livsstil med de dræbende substanser tog Whitney Houston til sig, da hun begyndte at komme sammen med rapperen Bobby Brown, som hun fik Bobbi Kristina sammen med.

Sponsoreret indhold