Bobbi Kristina Browns eks anholdt for vold mod kæresten

Både Whitney Houston og datteren Bobbi Kristina Brown blev - med tre års mellemrum - fundet døde i et badekar med stoffer i kroppen.

Både Whitney Houston og datteren Bobbi Kristina Brown blev - med tre års mellemrum - fundet døde i et badekar med stoffer i kroppen.

Foto: All Over Press

 
 
28-årige Nick Gordon, der var kæreste med Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina, da hun blev fundet livløs under vandet i et badekar, er lørdag blevet anholdt for vold og frihedsberøvelse mod sin nuværende kæreste.
 
Bobbi Kristina Brown døde i juli 2015 som 22-årig efter at have ligget i koma i månedsvis.
 
 
Hun blev fundet med hovedet under vand i et badekar i sit og Gordons fælles hjem den 31. januar 2015. Hun blev genoplivet, men genvandt aldrig bevidstheden og var sandsynligvis hjernedød, da hun blev fundet.
 
Gordon har hele tiden hævdet, at han intet havde med hendes død at gøre.
 
Whitney Houston led en lignende skæbne som 48-årig og blev fundet død med hovedet under vand i et badekar og stoffer i blodet i 2012.
 
 
Nick Gordon blev aldrig tiltalt for at have forvoldt Bobbi Kristinas død ved en straffesag, men han blev retsforfulgt af boet efter Bobbi Kristina ved et civilt søgsmål.
 
Her blev han i november 2016 dømt til at betale en erstatning på 36 millioner dollar til Brown-familien, efter at en dommer havde fundet ham juridisk ansvarlig for hendes død.
 
 
Ifølge dommen døde Bobbi Kristina efter et 'voldeligt intermezzo' med Gordon, hvorefter han skal have placeret hende i det fyldte badekar og injiceret hende med et stof, der gjorde hende bevidstløs, så hun gled ned under vandet og druknede.
 

28-årige Nick Gordon bor hjemme hos sin mor. (Foto: All Over Press)
 
Og nu er Nick Gordon igen i politiets søgelys.
 
Han blev anholdt og varetægtsfængslet lørdag i Sanford i solskinsstaten Florida, hvor han bor hos sin mor.
 
 
Han er sigtet for vold og frihedsberøvelse mod sin nuværende kæreste.
 
Hun meldte ham til politiet for de to forhold lørdag morgen.
 
Ifølge politirapporten havde de to været sammen på sportsbar for at se basketball.
 
De de ud på natten kom hjem til huset, som han deler med sin mor, var Gordon jaloux og mente, at den 26-årige kæreste havde bagt påen af hans venner.
 
Kæresten afviste at have flirtet med vennen, men det kom til et ophedet skænderi.
 
Gordon troede ikke på hende, men bad hende sige 'sandheden, han ville ikke blive vred, ville blot have sandheden'.
 
På et tidspunkt i løbet af natten sagde han, at hun bare kunne gå, men da hun så gjorde mine til at forlade huset, slog han hende i ansigtet og i baghovedet med knyttede næver.
 
Efterfølgende ville han ikke lade hende gå.
 
På et tidspunkt lykkedes det for den 26-årige kæreste at vække moderen, der var sovet fra det hele et andet sted i huset.
 
Da Gordons mor så kvindens skader, kørte hun hende hjem, og kvindens søster kørte hende på hospitalet og efterfølgende til politiet.
 
Se galleri fra Bobbi Kristinas begravelse:

Bobbi Kristinas begravelse

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close